Er du en handywoman?

Hvad skal vi have at spise?? + vind aftensmad i 3 uger!

Reklame for RetNemt Måltidskasser 70b1f657-3544-4cd3-b02b-b8d6a6a70e7c

Det her fik vi til aftensmad i går, og jeg siger jer, det var lækkert!


Vind 3 x måltidskasser i 3 uger…. Jeg lover du bliver afhængig;)

Se hvordan i bunden af indlægget


Jeg er ikke meget for at indrømme det. Men jeg er altså blevet doven. Sådan rigtig doven. Vi er blevet så afhængige af vores RetNemt måltidskasser, at vi slet ikke kan finde ud af at handle ind til aftensmad, når vi af den ene eller den anden grund er løbet tør. Vi er så vant til, at der bare ligger en ret klar til tilberedning i køleskabet. Og når vi ikke har mere RetNemt, så er vores køleskab rungende tomt. Typisk er vi dækket ret godt ind, men nogle gange, hvis vi ikke lige skal spiser ude alligevel eller det er sidst på ugen, så står vi der uden mad.

 Hvis I slet ikke kender til RetNemt konceptet, så kan I læse meget mere om det i mit indlæg HER.

4655aaac-9f56-45f8-936d-62707040d721


Derfor har vi fået RetNemt i snart 4 år:


-Mad direkte til døren

-Nemt i en presset hverdag

-Varieret og sund aftensmad – også børnevenlige retter

-Mange økologiske produkter og stor udskiftning

De her to er særlig vigtige for os!!

-Vi slipper for at handle

-Vi slipper for at overveje, hvad vi skal have til aftensmad og lave madplaner


En sommer med fyldt køleskab


Ja altså egentlig vil jeg jo gerne have et fyldt køleskab uanset hvilket årstid det er. Men når solen lokker med sine varme stråler, så kan jeg ikke komme hurtig nok hjem i haven, og så er det altså bare rart, at der hver tirsdag står 3-5 flamingokasser med aftensmad på vores dørtrin, så jeg ikke skal handle på vejen hjem fra arbejde. Med to jobs, 2 hunde, en 3-årig med ild i rumpen og hus og have, så synes jeg egentlig der er mere end rigeligt at se til. Derfor prøver jeg at skære alt det “kedelige” som f.eks. indkøb væk. Af samme grund er jeg også ret stor fan af de måltidskasser, hvor maden kan tilberedes på 20-25 minutter. Jeg synes egentlig det er lige vildt, at man kan få bikset et lækkert aftensmåltid sammen på bare 25 minutter. Det tager faktisk næsten ligeså lang tid at tilberede en frysepizza!


Vind  3 uger med aftensmad 3 gange pr. uge


Jeg er så glad for, at jeg har fået lov til at finde en heldig vinder, som kan få aftensmad til 3 dage i hele 3 uger fra RetNemt. Alt du skal gøre er at hoppe over på min Facebookside lige HER, smide en kommentar under indlægget og like RetNemt Måltidskasser Facebooksiden. Så bliver det da ikke nemmere. Vinderen findes på søndag d. 15/4.

Held og lykke:)

fbf5ef7c-634d-4bfa-a6bc-1fe5f7737542

Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du en handywoman?