Velkommen i vores dejlige have

Sommerudsalg spar op til 70%!!

Sort sandal // Keramikkrukke // Væghylde // Spejl // Lanterne // Kande // Gulvpude // Taburet // Regnjakke // Bluse //  Blå kjole // Sort frakke // Trøje med flæser

Så er der sommerudsalg på Ellos og jeg har fundet nogle tordsdagsønsker frem. Kan man andet end at shoppe på nettet på sådan en regnvejrsdag?;)

Vi er i fuld gang med at indrette Maltes værelse. Det første af slagsen. Jeg har lavet lidt hjørner her og der til ham, men nu når han bliver 4 til september, så syntes jeg, at det var på tide, at han fik sit helt eget værelse, dog sover han stadig hos os;). Derfor har jeg shoppet en del på DBA her på det sidste, hvor jeg blandt andet har købt en gammel gymnastikribbe og et børnebord med to stole til, hvor bordpladen skal males med tavlelak. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet. Jeg har virkelig prøvet at tænke på hvad Malte godt kunne tænke sig på et værelse, så det ikke bare blev et Instagramvenligt børneværelse. Men mere om det en anden gang:)


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen i vores dejlige have