Når man længes mod Hawaii + 25% rabat på plakater fra Desenio

Her shopper jeg mine loppefund + de nyeste lopper

Dagen i dag tog en lidt anden drejning end planlagt. I går tilbragte jeg stort set hele dagen i bilen, fordi jeg skulle til et superfedt event i København, og kom derfor først sent hjem, da jeg kørte fra Amager mod jylland kl. 17 midt i myldertrafikken (dum ide!). Jeg kan godt savne Kbh nogen gange, men det er bestemt ikke på grund af trafikken! Jeg var også lige inde at vende ved vores gamle lejlighed på Højdevej, nu når jeg kørte lige forbi. Det er lidt sjovt, selvom det snart er 5 år siden vi vendte hjem igen, så føles det som om det var i går, når man kører rundt på Amager. Alt ligner bare sig selv. Men nå, det er en helt anden snak. Jeg kom sent hjem og Malte stod op kl. 5 i morges. BUM. Så da jeg havde afleveret ham i børnehave, så gad jeg faktisk ikke sætte mig foran computeren som planlagt. Jeg var simpelthen for træt. Så jeg smuttede en tur ind til Aarhus i stedet for at gå på loppejagt. Jeg er altid forbi Brugtvare Terminalen. Den ligger i Viby og de har et stort udvalg. Det er godt nok en smule svingende, men jeg finder næsten altid noget, når jeg er derude. Et sted som er nyt for mig, og som jeg prøvede for første gang i dag er takeNOW i Højbjerg. Det er virkelig også et fint sted. Det er lidt mere blandet end i Viby, hvor der hovedsageligt er møbler og interiør. Men jeg fandt bestemt også flere ting, jeg godt kunne have taget med mig hjem. Priserne kan variere en del begge steder, da det er kommisionssalg, og sælgeren ved den enkelte stand selv sætter prisen. Derfor kan man godt finde de to ens varer, hvor prisen kan være ret forskellig. Så det kan godt betale sig at kigge sig godt omkring.

I dag kom jeg hjem med en fin FDB stol. Jeg har været forelsket i den længe, men har ikke ville betale prisen. Men denne fandt jeg til en god pris. Måske fordi den er malet blå. Jeg vil alligevel male den. Så for mig spiller farven ingen rolle. Kaffekanden passer perfekt ind ved mine andre musselmalede lopper, og vasen fandt jeg til sølle 30 kr. På vej hjem stoppede jeg ved en mark med det her fine skilt. Så der fik jeg lige gratis blomster til min fine nye vase.


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

7 kommentarer

 • Louise

  Hvor er det fine skab fra? Jeg søger og søger efter et fint vitrineskab, men har endnu ikke fundet det helt rigtige. Men dit skab er lige sådan noget jeg leder efter 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er købt gennem Instagram på Trenditiden:) Det er så fint. Men også liiidt dyrt. Men det er de fleste vitrineskabe jo desværre;) Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sukhi.dk

  Uh hvor er den bare fin den blå stol:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flotte blomster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik Storm

  Hvad farve har du tænkt dig at male stolen i?

  Er helt vildt med kaffekanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Jeg er faktisk ikke helt sikker endnu;) Ja, den er SÅ fin. Kh Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man længes mod Hawaii + 25% rabat på plakater fra Desenio