Få flotte billeder med nem redigering på telefonen (Vol. 2)

Leopardprint og 25% rabat på Ellos

Er jeg den eneste som er faldet fuldstændig for leopardprint og den der lækre kamelbrune farve i år. Jeg elsker det. Jeg er især vild med leopardkjolen. Den bliver jeg simpelthen nød til at bestille hjem! Og bare fordi det er koldt udenfor så behøver kjolerne ikke at være gemt væk. Jeg bruger alle mine kjoler med et par jeans under og et par lækre støvler til. Og fordi jeg er en total frossenpind, så tager jeg også gerne lige en strik udenover. Så kan kulden bare komme an.

Der er 25% rabat på kjolen og en masse andre ting på Ellos HER. Og så er der også fri fragt, hvis du køber for over 499 kr.

1 Leopard kjole // 2 Mørke jeans //3  Lyse jeans // 4 Leopard sko //5 Bæltetaske //6 Højhalset strik //7 Læder vanter //8 Poncho //9 Lang uldjakke // 10 Uld tørklæde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få flotte billeder med nem redigering på telefonen (Vol. 2)