En boligbloggers bekendelse!

Billedredigering Vol. 3 – En snydeapp du må eje!

Billedet før redigering:

Hvis du bruger tid på at redigere dine billeder, så bliver du nød til at kende til den her geniale app. Det er måske lidt snyd, men jeg synes altså stadig den er intet mindre end fantastisk. App’en hedder “Lens Distortions” og der er de fineste filtre med skygger, sne og solskin. Tjek den ud!

Tricket er jo selvfølgelig at bruge den hvor det giver mening. Brug solen på et billede hvor solen skinner i forvejen og brug sneen på en billede hvor det sner. Jeg synes at filtrene skal bruges til at trække en stemning frem i billedet, som er der i forvejen, men som kan være svær at fange på et billede med f.eks. en iPhone, som i øvrigt er det eneste jeg bruger til at tage og redigere mine billeder med.

Jeg synes det gør en kæmpe forskel på billederne, og jeg er vildt glad for app’en. Så tippet er hermed givet videre:)

Inden jeg har brugt solfilteret fra Lens Distortions, har jeg redigeret billederne efter mine tidligere redigeringsguides, som du kan finde her:

Perfekte billeder på Instagram – Redigering på telefonen

og

Få flotte billeder med nem redigering på telefonen (Vol. 2)

Billedet før redigering:


 Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Følg bloggen – Bliv opdateret hver gang der kommer nye indlæg

2 kommentarer

 • Yasmin

  Hvor er dit spisebord fra?😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Living on a budget

   Det er et havebord jeg har købt på DBA, så jeg ved desværre ikke hvor det er fra:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En boligbloggers bekendelse!