Sådan kommer vores “nye” hus til at se ud

Maltes børnefødselsdag – fodboldtema

Reklame

I tirsdags blev Malte 5 år, og det er første gang, at han sådan virkelig er gået op i sin fødselsdag. Han har glædet sig helt vildt og talt dage og gange han skulle sove i jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid. Dagen inden blev jeg dog lidt nervøs for, om vi havde været med til at hype dagen for meget. For det kunne jo næsten kun gå galt. Han var så spændt og han havde fuldstændig styr på hvad han skulle og ikke skulle på hans dag. Børnehaven skulle på besøg, og han havde en helt klar ide om, hvordan han skulle gå rundt og dele sugerørene ud og at han alene skulle puste lysene ud på alle kagerne. Og jeg tænkte: bare de resterende 16 børn er med på den! Jeg havde lige set hvordan han ville vågne kl. 5 og være frisk og klar til gaver gaver gaver. Men sådan blev virkeligheden slet ikke. Drengen sov til lidt over 7, så jeg vågnede faktisk først og nåede at få øjne inden vi sang fødselsdagssang. Og han var slet ikke så fokuseret på gaverne som jeg havde troet. Malte fik delt alle sugerør rundt og pustede alle lys og sagde, at det var den bedste fødselsdag nogensinde. Så alt var helt perfekt. Og alle 16 børn fra børnehaven (+2 pædagoger) opførte sig som pragteksemplarer, så det kunne ikke have været bedre.

Alt pynt er fra Feststemning.dk.


Følg mig også på:

Instagram

Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kommer vores “nye” hus til at se ud