Nyt soveværelse

Jeg har længe gået og været træt af det kedelige hjemmekontor vi havde i det ene hjørne af soveværelset. Derfor så jeg mit snit, efter stormen havde væltet et birketræ på kirkegården at slæbe noget af træet med hjem og lave en bøjlestang til at hænge op i loftet.

Det eneste jeg brugte var stålwire og nogle kroge. Da jeg havde hængt træet op, syntes jeg alligevel der manglede noget. Så jeg fandt en gammel rest vægmaling og gik til maleren og fik den tonet i en blå farve. Farven blev godt nok noget mere pastel end jeg havde forventet, men da det er begrænset hvor mørk farven kan blive på en hvid toner måtte jeg nøjes og så kostede det desuden heller ikke noget, og jeg er egentlig blevet ret tilfreds med farven efter den er tørret.

Bøjlerne har jeg købt på et renseri til 2,5 per stk. Så alt i alt et nyt hjørne til under 200 kr.

Tak til Sundby kirkegård for at have sponsoreret træet;)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Nyt soveværelse”

  1. Pingback: Back to basics | livingonabudgetdk

  2. Pingback: Back to basics |

  3. Pingback: Back to basic |

  4. lea dudzik la fontaine

    super flot lavet 🙂 jeg helt vild med træ, i hjemmet .. men har hørt noget om det skal tøre, eller er det bare lige til at hænge op ? håber du har tid til at svare tilbage, på et gammel indlæg.

    1. Mange tak Lea:) Jeg har bare hængt det direkte op. Jeg havde dog også nogle stammer i birk, de revnede fordi de blev taget ind i varmen. Men de var også tykke. Tænker det er fordi de tørrede for hurtigt. Grenen er der ikke sket noget med:)

  5. Pingback: DIY #11 Tøjstativer | Living on a budget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top