living on a budget

DIY To lamper én gren

Jeg har egentlig haft en lyskæde på min gren indtil nu, men når vi kommer over midt  december, får jeg lidt fnidder af alt julepynten, også selvom der ikke er særlig meget. Så jeg har taget lyskæden ned og erstattet den med en lampe.

toMan kan jo sætte mange forskellige lamper på. Jeg har også forsøgt mig med diamantlampen fra soveværelset, som kan ses her. Fatningen på lampen har jeg sprayet kobberfarvet. Synes det giver en meget fed effekt, frem for at den bare er sort.to1

Den sorte lampe med “klemme” funktion er fra min Aarhus tid. Den er vildt smart, fordi man ikke skal bore hul for at sætte den op, men man skal så bare have noget andet den kan sættes fast på:)

Jeg kan lige samtidig vise tvillingerne frem til kobberrørsfamilien, se billede 1 – Nu med to rør i stedet for et. De andre betonstager med kobberrørø kan ses her.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

9 kommentarer til “DIY To lamper én gren”

 1. Hej Louise,
  Jeg faldt netop over din blog, da jeg står og gerne vil have fat i en birketræs gren, a la din..
  Hvor har du fået din fra, og har du nogle tips til hvordan jeg får fat i sådan en? 🙂
  Ps. virkelig fin blog du har dig.. 🙂

  Hilsen Maja

 2. Jeg skal i gang med at lave en lampe til over spisebordet af en lang gren. Men er i tvivl om barken skal pilles af eller om den skal behandles med noget. Er din behandlet?

 3. Hej, jeg faldt over din lækre blog i min søgen efter “birketræ i stuen”- den idé har jeg nemlig også fået 🙂
  Hvordan står dit træ fast? Drømmer nemlig om et fra gulv til loft, men måske er det for tungt, hvis det ikke står godt fast i noget potte-halløj?

  1. Det står faktisk bare op ad væggen, men grenen er heller ikke så stor. Så har ikke rigtig nogle gode råd, til en gren fra gulv til loft, men håber du finder en fix løsning:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen