living on a budget

Print-selv poster

Jeg er ikke stor fan af konkurrencer og Giveaways. Jeg har godt nok haft en her på bloggen, men jeg selv vinder ALDRIG noget. Derfor har jeg lavet en lille ting, til alle os der aldrig vinder noget. Jer der vinder engang imellem må selvfølgelig også være med;) Så værsgo her er en lille poster, som i selv kan printe. Tak fordi i følger med. I mine øjne er i alle vindere!!;)

Til dem der har lyst til at give Facebook siden et lille “LIKE” er det direkte link her.printFind og print posteren her.

Tip: For et mere lækkert resultat skal i printe på minimum 160 gr. papir og fra en ordentlig printer. Min SU-venlige printer til 250 kr. er ikke god nok.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Print-selv poster”

 1. Kan det passe at man ikke længere kan printe denne fine poster, eller gør jeg mon noget galt? Den ville passe så fint ind herhjemme… 🙂

  1. Ej hvor skønt, så må jeg have printet 🙂 tusind tak 🙂
   Virkede også for nylig, jeg havde nemlig åbnet det før, hvor jeg ikke lige havde en printer i nærheden 🙂

 2. Hej! Sikke en fin blog du har! 🙂
  Jeg tænkte på, om du bruger noget særligt papir, når du printer posters ud? Det ligner ikke almindeligt papir 😉
  God søndag aften!

  1. Hej Julie. Mange tak:) Det er helt almindeligt papir. Det er bare vægten på papiret der gør forskellen. Normalt printer man ud på 80 g papir. Jeg printer på 160 og 280 g.:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen