living on a budget

DIY Musselmaler for en dag

mussel2Jeg synes at mega mussel stellet fra Royal Copenhagen er så fint. Men jeg synes også prisen er lidt voldsom, når man som jeg samler i sæt. Jeg har set flere, på diverse FB grupper male det selv. Så det tænkte jeg da skulle prøves af. Jeg er fra naturens side udstyret med en ret stille hånd og har i rigtig mange år malet. Så jeg tænkte, at det var da piece of cake. Men jeg må nok indrømme, at det ikke var helt nemt at male på den glatte porcelænoverflade! Så der går nok lidt, før jeg kommer igennem de resternede 11 tallerkner. Men som man siger: “‘øvelse gør mester”.mussel 1Den blå porcelænstusch jeg har brugt er købt i Panduro og fås i alle mulige farver. Mener den kostede omkring 30-40 kr. Farven skal tørre i 4 timer og derefter “brændes” i ovnen. Tallerknerne kan derefter tåle at komme i opvaskemaskinen.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “DIY Musselmaler for en dag”

  1. Først, tak for denne blog! Den er spændende og inspirerende.

    Som totalt DIY-nybegynder er jeg meget nysgerrig i, hvilke produkter du har valgt til dette projekt. Farve, mærke, størrelse, hvor du har købt det og alt andet info, der vil gøre det nemt for mig begynde.

    Det er en rigtig flot tallerken, du har fået malet, og jeg elsker idéen om, at man sagtens kan få det til at se lækkert ud, selvom ens rådighedsbeløb ikke er stort.

    1. Hej Karina:) Mange tak! Pennen er købt i Panduro og hedder Glass and percelain pen. Den er blå (Tror kun man kan få den ene blå farve) Og størrelsen er den eneste der er. Tallerknerne havde jeg i forvejen, de er gamle og har været en del af en samlet pakke, med alle størrelser tallerkner, kopper osv. Så dem kan jeg desværre ikke fortælle hvor kommer fra. Så har jeg bare googlet Mega mussel og fundet det print jeg syntes var flottest og tegnet det på tallerkenen, med lidt små ændringer. Håber det kan bruges. De bedste hilsner Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen