DIY Grillspydslampen

lampe

lampe1

Den første DIY som jeg laver i 100 år er… hold nu fast…. EN LAMPE!!! Dem har jeg nemlig ikke lavet så mange af;) Men men men, denne “lampe” kan også bruges som skulptur, og kun fantasien sætter grænser for former og farver. Jeg håber i bærer over med mig, og alligevel bliver inspireret. Jeg synes i hvert fald, at den er blevet super fin. Planen er, at væggen bag skænken skal males mørkegrå. Så tænker, at lampen passer lige ind.

Inspirationen har jeg fået fra Facebooksiden: MY DIY.

Endelig er vi flyttet og min graviditet er begyndt at behandle mig lidt pænere, så jeg håber rigtig, at jeg skal til at være kreativ igen:)

Dette har jeg brugt og sådan har jeg gjort:

– Grillspyd (klip den spidse ende af)

– Limpistol (hvor belejligt at jeg lige har fået en  af min søde søster:))

– Spraymaling (I valgfri farve)

lampe 3

lampe2

Til sidst kan den sprayes i den ønskede farve. Ledning, fatning og pære havde jeg i forvejen. Fatningen er sprayet kobber for længe siden, og pæreren er fra Frama Cph og kan b.la. købes i Bahne til 250 kr.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

16 kommentarer til “DIY Grillspydslampen”

 1. Tak for en skøn blog! Har selv prøvet at gøre dig kunsten efter, og er helt vild med resultatet!

  1. Living on a budget

   Tak fordi du følger med!:) Den er nemlig så fin, og man kan få lige præcis den lampe man ønsker, der er utallige muligheder med sammensætningen:)

 2. Pingback: Var det noget med et nyt hus? | livingonabudgetdk

 3. Pingback: Teaktræ Lover - LITTLETHINGS:DK

 4. Pingback: En grafisk lampe af grillspyd – DIY | With A Small Twist

 5. Pingback: ET LILLE DEKORATIVT HUS | Aestheticsliving

 6. Har lige opdaget din blog og det er da klart sådan en lampe vi skal have over sofaen så jeg kan se at hækle og strikke til min lille pige i det mørke aftner. Hvis ellers hun gider at sove 😉 Jeg har forelsket mig i en Arne Jacobsen lampe men der er også lige en carport der skal investeres i og de der babyer i sørme dyre i drift 😉 Tusind tak for det tip!

 7. Pingback: Var det noget med et nyt hus? |

 8. Hej Louise

  Har tilladt mig at henvise til din blog og helt igennem fantastiske idé med lampe af grillspyd på Facebook☺

  Hvis ikke det er OK, må du endelig sige til, så fjerner jeg det selvfølgelig igen☺

  Karina

 9. Hvor ser det bare super fedt ud Louise. Skønt at opdage din blog på Instagram, nu er jeg i hvertfald blevet fast følger, så jeg ikke går glip af flere indlæg.

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top