DIY Genbrugsguld fik lidt maling

For et par uger siden var jeg i Odense og besøge en veninde. Lige inden havde jeg fundet tre stole via Instagram, som jeg bare måtte eje, og de befandt sig tilfældigvis i Odense. Planene har hele tiden været at de skulle males, så farverne fra gang og stue blev ført ud i køkkenet. Alle farverne har jeg selv blandet med akryl maling fra Søstrene Grene. Hvis man befinder sig i nærheden af Odense er @gaardensgenbrug (Instagram) et besøg værd. En stor stalbygning, som bugner med lækre loppefund til fine priser!

2014-08-27 10.31.58

2014-08-28 19.20.25

2014-08-28 19.32.52

Med tiden skal jeg have lavet et langt DIY bord, så der er plads til 6 stole, da bordet vi har nu længe har været for lille.

Det har jeg brugt:

– En lille malerrulle+bakke

– En lille pensel

– Sandparpir

– Hvid træmaling (Jem og Fix 109 kr.)

– Akryl maling

– Sort spraymaling, til benene (Jem og Fix 39 kr)

– Malertape til afdækning af stolryg

– 3 stole (Købt for 200 kr.)

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

11 kommentarer til “DIY Genbrugsguld fik lidt maling”

    1. Hej Camilla. Nej. Det er hvid træmaling, hvor der er blandet en smule akrylmaling i for at give farven;) Så træmaling bliver du nød til at bruge.

  1. jeg er helt vildt med din grå sofa. Hvor har du den fra? 🙂 Jeg har kigget efter lige præcis sådan en sofa længe, og mangler virkelig en, der kan pynte i lejligheden.
    Super flot hjem og blog, du har dig – rigtig god inspiration.

  2. De er virkelig blevet flotte de stole, jeg har nogle lignende stole stående (13 stk). Glæder mig til selv at gøre forsøget med at male sæde og ben. 😉

  3. Åh, hvor er det nogle fine stole! Virkeligt flot og enkelt udtryk! Jeg er også helt vild med at sammensætte stole af forskellige farver – og muligvis helt forskellige designs.
    Jeg vil også lige takke dig for dine mange og gode DIY’s. Det er skønt med noget inspiration til hjemmet!

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top