living on a budget

DIY Flere kager

2015-01-31 08.39.44-1Jeg elsker Liebes fade, men jeg synes de er dyre. Og nu har porcelænstuscher været en del fremme et stykke tid, så jeg tænkte, at jeg ville lave mine egne.

Skålene er købt i Ikea. Den store til 30 kr og den lille til 25 kr. Tuscherne kan købes i Pandura eller her, hvor jeg har købt mine. Lav evt. en skabelon inden, så du ved, hvordan du vil have det færdige resultat.

Mal, tør og brand i ovenen. Det er forskelligt hvor længe det skal tørre og brænde, så læs anvisningen på tuschen. Skålene kan herefter tåle mild maskinvask.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

0 kommentarer til “DIY Flere kager”

  1. Dette var mit første besøg på din side, men jeg komme igen!
    Dine skåle er da blevet vildt fine. Elsker både din skrift, streg og humor med budskabet. Overvejer at lave en tallerken til min mand med tallerkenmodellen. Trekanten til salat skal bare være meget lille 😉

    Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen