living on a budget

Ny lampe på DIY grenen og Giveaway på Instagram

Der kan efterhånden ikke herske nogen tvivl om, hvorvidt jeg elsker lamper! Jeg har ofte brug for flere kommoder, vindueskarme og andre platforme, hvor jeg kan sætte dem, og må indse at selv 140 kvm har sine begrænsninger på, hvor mange lamper der kan placeres rundt omkring! Men hvor har jeg sukket længe efter denne smukke lampe, og i dag blev den min!!! Jeg har i længere tid søgt og søgt efter, hvor jeg kunne finde den, og har både været på franske og svenske hjemmesider for at finde den til en overkommelig pris, men fandt aldrig rigtig frem til noget. Enten var fragten for dyr ellers var den udsolgt. Denne her koster 349 kr. og kan købes her. Lampen er fra bekko.dk, som har de fineste lamper, og siden er bestemt et besøg værd! De har oven i købet været så flinke at sponsorere denne Work lamp de lux i sort til en Giveaway, som er at finde på min Instagram profil livingonabudgetdk.

Jeg synes lampen er super fin, da den kan anvendes på mange måder i indretningen og både kan klipses på noget, hænge i loftet og ligge på f.eks. en skænk. Her er et par af mine forslag, til hvordan lampen kan bruges: ?

Indlægget er sponsoreret.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

0 kommentarer til “Ny lampe på DIY grenen og Giveaway på Instagram”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen