living on a budget

DIY Lampe af trækugler

Så har jeg gang i lamperne igen;) Den her er utrolig simpel, det eneste man skal bruge er trækugler, ledning, fatning, et stik og en pære. Man skal dog stadig holde tungen lige i munden, for for at lampen skal kunne stå, skal man bruge noget tykt ståltråd. I mangel på bedre brugte jeg en rest af vores trådhegn fra haven og klippede nogle stykker af, satte det langs ledningen og pressede kuglerne ned over. Det kan være sin sag når hulerne i kuglerne kun lige er store nok til at ledningen kan komme igennem. Men det var umagen værd, og man behøver ikke at bore;) Som afslutning har jeg også sat et stykke trådhegn i den sidste store kugle og sat den op i den 4. kugle fra toppen af lampen, for at samle lampen og gøre den mere stabil.

Fatningen, ledningen og pæren er en samlet pakke fra max100kr. En webshop, hvor man kan finde en masse billig belysning. Det fede ved denne fatning er at der er en afbryder knap på. Og så er pæren bare så fin! Max100kr. byder også på en masse andre sjove og billige ting til indretningen og har også et hav af fine billige wallstickers.

Obs: Ledningen er uden stik til stikkontakten, denne kan man købe til ingen penge i et byggemarked.

Indlægget er sponsoreret.

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

10 kommentarer til “DIY Lampe af trækugler”

    1. Uha… Tror det er de største man kan få i en hobby butik og så de mellemste. Det er ikke alle der vil kunne komme på en ledning. Jeg har desværre ikke nogen størrelser på dem. Håber du kan bruge det til lidt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen