DIY Lampe af trækugler

Så har jeg gang i lamperne igen;) 

Den her er utrolig simpel, det eneste man skal bruge er trækugler, ledning, fatning, et stik og en pære. Man skal dog stadig holde tungen lige i munden, for for at lampen skal kunne stå, skal man bruge noget tykt ståltråd. I mangel på bedre brugte jeg en rest af vores trådhegn fra haven og klippede nogle stykker af, satte det langs ledningen og pressede kuglerne ned over. Det kan være sin sag når hulerne i kuglerne kun lige er store nok til at ledningen kan komme igennem. Men det var umagen værd, og man behøver ikke at bore;) 

Som afslutning har jeg også sat et stykke trådhegn i den sidste store kugle og sat den op i den 4. kugle fra toppen af lampen, for at samle lampen og gøre den mere stabil.

Fatningen, ledningen og pæren er en samlet pakke fra max100kr. En webshop, hvor man kan finde en masse billig belysning. Det fede ved denne fatning er at der er en afbryder knap på. Og så er pæren bare så fin! Obs: Ledningen er uden stik til stikkontakten, denne kan man købe til ingen penge i et byggemarked.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

10 kommentarer til “DIY Lampe af trækugler”

    1. Uha… Tror det er de største man kan få i en hobby butik og så de mellemste. Det er ikke alle der vil kunne komme på en ledning. Jeg har desværre ikke nogen størrelser på dem. Håber du kan bruge det til lidt

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top