DIY Hængeplanter

 

Jeg er langt fra den eneste som er hoppet på denne 80’er trend, som efterhånden har været her længe. Og med et hus med gulv til loft vinduer og et fåtal af vindueskarme, og med en lille spirevip som lige om lidt er i kravlealderen, er ideen ikke mindre end genial. Hæng dine planter op. Og op kom de:) Jeg er ellers vild med gulvplanter, og med det planteboom som vi befinder os i lige nu, vil jeg gerne have planter overalt, men jeg vil også gerne holde Malte pottemuldsfri, måske bare det første leveår (Dream on;)) så jeg synes det er super smart at hænge planterne op og jeg kan stadig få lov til at være lidt med på plantedillen:) Jeg tænker også, at jeg til sommer vil lave nogle ophæng til haven.

Ophænget til potten er utrolig nemt at lave, og man kan bruge mange forskellige slags snore. Guiden jeg har brugt kan findes her. Jeg har dog tilføjet en ekstra knude og 3 trækugler fra Panduro, hvoraf den ene er malet grå.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “DIY Hængeplanter”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top