DIY Hængeplanter

 

Jeg er langt fra den eneste som er hoppet på denne 80’er trend, som efterhånden har været her længe. Og med et hus med gulv til loft vinduer og et fåtal af vindueskarme, og med en lille spirevip som lige om lidt er i kravlealderen, er ideen ikke mindre end genial. Hæng dine planter op. Og op kom de:) Jeg er ellers vild med gulvplanter, og med det planteboom som vi befinder os i lige nu, vil jeg gerne have planter overalt, men jeg vil også gerne holde Malte pottemuldsfri, måske bare det første leveår (Dream on;)) så jeg synes det er super smart at hænge planterne op og jeg kan stadig få lov til at være lidt med på plantedillen:) Jeg tænker også, at jeg til sommer vil lave nogle ophæng til haven.

Ophænget til potten er utrolig nemt at lave, og man kan bruge mange forskellige slags snore. Guiden jeg har brugt kan findes her. Jeg har dog tilføjet en ekstra knude og 3 trækugler fra Panduro, hvoraf den ene er malet grå.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “DIY Hængeplanter”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen