living on a budget

Små køkkendrømme

Jeg er blevet lidt træt af indretningen i køkken og har derfor (sammen med min kæreste, selvfølgelig;)) besluttet at stilen skal justeres en smule. Jeg kunne godt tænke mig en lidt mere industriel stil, og har derfor været ved at kigge lidt på nyt interiør, som kommer til at indebære jern, beton og en masse DIY. Jeg håber det bliver godt og glæder mig til at vise jer resultatet.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Små køkkendrømme”

  1. Pingback: Og sådan blev det! :) | livingonabudgetdk

  2. Pingback: Og sådan blev det! :) | Living on a budget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen