living on a budget

Og sådan blev det! :)

Så kom jeg på plads i køkkenet og er godt tilfreds. Det skarpe øje vil nok bemærke, at der er utrolig meget sort og hvidt, det er altså ikke fordi jeg er farveforskrakket, det er åbenbart bare sådan en periode jeg er i lige nu, og så har jeg en spraydåse med mat sort maling som lokker helt vildt, så alt bliver spray’et for tiden;)

Jeg droppede stållamperne og malede de grønne sorte i stedet, og jeg synes resultatet blev super fint. Desuden er stålkasserne på reolen også gået fra grøn til mat sort. Både kasser og lamper er købt i IKEA. Ud over reolen (Hyllis) købte jeg de stribede dækkeservietter til 8 kr. Pr. Stk og planten og potten. En dejlig billig IKEA tur:)

Samlet har forvandlingen kostet mig 310 kr. Og det er med spraymalingen, som er købt i Jem og Fix til 90 kr.

I kan læse mere om mine små køkkendrømme i indlægget her.

Før:   

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

9 kommentarer til “Og sådan blev det! :)”

    1. Living on a budget

      Det har jeg fået af mine bedsteforældre, men tjek på DBA. Der tror jeg der en en del. Du kan evt. søge på teaktræsbord med hollandsk udtræk;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen