living on a budget

Kreativ gudmor

Jeg er ikke den eneste i Otto-familien som udfolder sig kreativt i ny og næ. Denne fine “plakat” fik Malte af sin gudmor (min kusine) i dåbsgave. Jeg synes simpelthen den er så fin.

Plakaten er lavet med bogstaver fra Tiger til 30 kr. Trykt på et stykke pap. En kreativ og ikke mindst en meget personlig gave, som Malte kan bruge i mange år. Karl er en intern joke. Karl-Otto…. Arhhhh!;) (At der lige har sneget sig et “du” for meget ind, er der ingen der ser når først musikken spiller;))

Vi har rykket Maltes værelse ind i et andet rum og derfor har jeg flyttet lidt om på hans ting. I virkeligheden er vi aldrig blevet helt færdige (og jeg er aldrig blevet helt tilfreds;)) Så nu pynter min skønne teaktræskommode derinde, for jeg har nemlig, igenigen, været ved at flytte om nedenunder, til min kærestes store irritation;) Tæppet på gulvet hæklede jeg  iøvrigt i mens jeg var gravid med Malte, mit første og absolut SIDSTE hækleprojekt!

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen