living on a budget

Poser på budget

le sac brun

Jeg er faktisk blevet lidt varm på de der poser i indretningen. Efter jeg har lavet min egen pandapose til børneværelset, har jeg luret lidt mere på posemarkedet, både til børneværelset men også til andre rum.

poser 7

Brug dem til legetøj, vasketøj, som urtepotteskjulere til lækre store planter i stuen eller til plaider og puder. Poserne koster fra 89 kr. En overkommelig pris, hvis man som mig, er blevet lidt vild med poser;)

Affiliate: 1. Le sac brun / 2. Pandapose / 3. Lukkede øjne / 4.Bear face / 5. Dot pose / 6. Le sac hvid

I kan også lave jeres egen. Se mit bud på en pandapose her.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen