Yoko Ono og en stille og rolig nominering TIL EN AWARD!:)

Lidt mere til mit gule tema:) Endelig fik jeg hængt min Yoko Ono plakat op. Den havde et lidt dumt mål, så jeg skulle have lavet en ramme til den. Men det var ventetiden værd.

Nomineret til en AWARD!

Jeg blev for nogle uger siden kontaktet af sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, som ville fortælle mig, at jeg var blevet nomineret til deres online award “Råd til mere – indretning” sammen med 24 andre boligbloggere.

Hvor er jeg beæret, glad og stolt helt ind til knoglerne, at der er nogen som synes, at jeg skal nomineres til en award!

Derfor er jeg nomineret:

Fordi din kreative side virkelig giver bloggen noget ekstra. Dine indlæg om alt fra kreative ideer til indretningen til boligindretning der ikke koster en bondegård er virkelig inspirerende, og noget der virkelig vil være interessant for vores læsere.

Det er nogle meget dygtige og kreative mennesker jeg er blevet sat i bås med, så jeg kan ikke andet end at være stolt. Sejt gået blog;)

I kan læse mere om awarden her og se listen med de andre nominerede.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

8 kommentarer til “Yoko Ono og en stille og rolig nominering TIL EN AWARD!:)”

    1. Living on a budget

      En eller anden rammebiks på Frederiksbjerg, kan desværre ikke huske hvad den hedder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top