Yoko Ono og en stille og rolig nominering TIL EN AWARD!:)

Lidt mere til mit gule tema:) Endelig fik jeg hængt min Yoko Ono plakat op. Den havde et lidt dumt mål, så jeg skulle have lavet en ramme til den. Men det var ventetiden værd.

Nomineret til en AWARD!

Jeg blev for nogle uger siden kontaktet af sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, som ville fortælle mig, at jeg var blevet nomineret til deres online award “Råd til mere – indretning” sammen med 24 andre boligbloggere.

Hvor er jeg beæret, glad og stolt helt ind til knoglerne, at der er nogen som synes, at jeg skal nomineres til en award!

Derfor er jeg nomineret:

Fordi din kreative side virkelig giver bloggen noget ekstra. Dine indlæg om alt fra kreative ideer til indretningen til boligindretning der ikke koster en bondegård er virkelig inspirerende, og noget der virkelig vil være interessant for vores læsere.

Det er nogle meget dygtige og kreative mennesker jeg er blevet sat i bås med, så jeg kan ikke andet end at være stolt. Sejt gået blog;)

I kan læse mere om awarden her og se listen med de andre nominerede.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

8 kommentarer til “Yoko Ono og en stille og rolig nominering TIL EN AWARD!:)”

    1. Living on a budget

      En eller anden rammebiks på Frederiksbjerg, kan desværre ikke huske hvad den hedder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen