living on a budget

Shop amok til boligen med 20% rabat

Til og med d. 21 juni giver Ellos.dk  20% rabat på ALLE varer. Så hvis man har lyst til at mæske sig i en masse lækkert til boligen og samtidig spare penge, så er det nu man skal gøre det! Og så er der endda fri fragt på over 499 kr…. I’m IN! Jeg fandt hurtigt nogle ting til min ønskeseddel. Jeg er ved at falde i svimer over den avisholder, den må gerne flytte ind hos mig!

Shop her. Rabat koden er: 315736 elleos 31. Lampe// 2. Tæppe// 3. Plakat // 4.Avisholder

Indlægget indeholder Affiliate.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Shop amok til boligen med 20% rabat”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen