Nu som husejer

Så er jeg tilbage efter 3 ugers ferie. Og hvilken ferie. 

Hvis I ikke allerede har set det på Instagram, så er vi i mellemtiden blevet husejere;) Så de sidste par dage har jeg tilbragt med at male trælofter. Velkommen til virkeligheden!!!;)

Jeg var dog så heldig, at jeg stadig havde barsel i mens jeg holdte ferie med min lille familie, så nu har jeg yderligere 3 ugers “rigtig” ferie, som skal bruges på at renovere hus. Jeg ved dog ikke lige hvor meget ferie der er over at stå op kl 5.00 med en lille fis der er yderst morgenfrisk og derefter male resten af dagen…. 

Men vi glæder os til at flytte ind og ikke mindst glæder jeg mig til at vise huset og en masse nye spændende projekter frem!

Glade husejere

Udsigten

Dette var hvad vi faldt for ved huset. Der er en fantastisk udsigt ud over en fredet eng med skov i baggrunden. Den kommer desværre ikke helt til sin ret på billedet, men det giver en ide af den skønne natur omkring huset.

Et kig i stuen

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

1 kommentar til “Nu som husejer”

  1. stort tillykke med jeres nye hus. Jeg går også og drømmer om at flytte i hus.
    Jeg glæder mig til at se flere billeder fra jeres hus og hvordan I kommer til at indrette rummene.

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top