living on a budget

Rabatkode til Nepaldo

Er jeg den eneste der er lidt vild med de her kugletæpper? Det har jeg faktisk været længe, og planen var egentlig at jeg på et tidspunkt ville lave mit eget ud af filtkugler – men bare tanken om flere hundrede kugler ud over det hele og det time lange arbejde får det hele til at svimle for øjnene. Jeg er utrolig målorienteret og er slet ikke gearet til at kaste mig ud i et projek som vil tage mig 100 år. Så derfor skal jeg da vist lige ind på Nepaldo og tjekke deres fine tæpper ud. Og lige nu kan man endda spare 12% med rabatkoden “bd12”. Det gør faktisk tæpperne så billige, at det ikke engang kan betale sig at lave dem selv! Rabatten gælder til og med d. 15/11. Tæpperne fås i et væld af fine farver, det er bare mig der er konservativ;) Tæppet på billedet kan findes her.img_2617img_2630

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen