Nyt kontor til 920 kr.

Siden vi flyttede ind i vores nye hus har dette værelse egentlig bare været et opbevaringsværelse. Gulvet skulle skiftes og det var et af de sidste rum jeg ikke havde fået malet. Efter der kom nyt gulv på prøvede vi at indrette et kontor, men det var svært da vi havde så mange ting stående og knap så meget opbevaringsplads.

Før

Efter

Jeg ønskede mig et væg til væg skrivebord, da rummet også skal bruges som Maltes “soveværelse” og senere som et rigtigt børneværelse, og jeg synes et langt bord er genialt både til computer, som kreabord og til at Malte kan sidde og tegne og lege. Morten var ikke helt med på ideen, men jeg fik ham heldigvis overtalt – Og han synes det er SÅ fedt.

Bordet er lavet af lærkeplanker fra jem og fix. Fyrtræ er nok det billigste men lærketræet var det eneste vi kunne finde i den længde vi skulle bruge. Bordet er 3,5 meter og er sat op med tre hyldeknægte på væggen. Jeg har givet bordet en gang olie med sort farve fra Junkers. Bordet har også fået en gang lack på spray for at farven fra olien ikke smitter af. Hele bordet har kostet ca. 500 kr + olie og lack til ca. 320 kr.

Værelset er indrette for næsten 0 kr. Alle tingene havde vi i forvejen. Det eneste jeg har købt er den lille kasse i træ med 4 rum, hvor alle mine syting skal være i, den kostede 99 kr. i Ikea. Som I kan se fik jeg endelig også malet baggrunden på kalenderen. I kan se hvordan den er lavet i indlægget DIY Kalender

Alle plakaterne har jeg selv lavet. Rammen er også hjemmelavet. Se hvordan den er lavet i indlægget DIY lav din egen ramme. Denne er bare malet sort med akrylmaling i stedet for guld. Lampen af grillspyd er efterhånden en gammel DIY som kan ses her.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

64 kommentarer til “Nyt kontor til 920 kr.”

 1. Pingback: Se make-over af hjemmekontor HER. Sådan får du et fedt hjemmekontor.

 2. Hejsa, super blogindlæg – jeg er netop gået i gang med projekt-skrivebord 🙂
  Lige et spørgsmål… Er du sikker på det er sort olie I har brugt? Vores ser nemlig meget sort ud i forhold til jeres, nu hvor jeg har påført først gang olie. Når jeg googler farven, ligner det meget mere at det er en ‘Dark coco’ eller lignende I har brugt?
  Lidt træls at det er blevet SÅ sort, synes jeres er meget federe hvor man kan se træet igennem – det kan man næsten ikke på vores 🙁

 3. Vi er 2 unge mennesker der skal flytte og ønsker nyt skrivebord. Så selvom det er 5 år siden du lavede opslaget har du inspireret(og sparet os penge) til det nye skrivebord! Det vi har nu ligner meget og kostede os 4-5000 krone i sin tid! – tusind tak!

  1. Hej Signe

   Det er jeg bare rigtig glad for at høre. Tusind tak. Og her 5 år senere, så flytter vi så snart kontoret ind på netop det her værelse igen, som længe har været Maltes børneværelse;) Så nu skal der en ny løsning til:)

   Kh Louise

 4. Pingback: 13 buenas ideas para integrar un despacho en la habitación | Mil Ideas de Decoración

  1. Living on a budget

   De er købt på en engelsk side hvor 100 år siden. Så jeg kan simpelthen ikke huske hcad ee kostede:)

  1. Living on a budget

   Tusind tak:) Jeg mener de er ca. 10-11 cm. Og bordet fik vist to gange olie, man bruger ikke så meget:) Det er ved at være længe siden nu. Og bordet er for længst væk og kontoret lavet til en børneværelse. Kh Louise

 5. Hej. Jeg skal igang med projekt skrivebord. Og synes dit er rigtig flot. Men er kommet itvivl om, om det er praktisk når man skal bruge en mus til computeren og hvad med at skrive/tegne? Tænker på mellemrummene 🙂

  1. Living on a budget

   Hej Vicki Vi har altid brugt en mussemåtte, og når jeg har tegnet eller skrevet ved bordet har jeg brugt et underlag:) Det har ikke været noget problem for os. Kh Louise

 6. Jeg skal selv igang m projekt skrivebord og er blevet inspireret af dit lækre bord men jeg har lige et spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe mig med.
  Hvor dyb er bordet og hvad er breddemålet på den enkelte planke?

  1. Living on a budget

   Hej Chris. Dejligt at du kunne blive inspireret:) Bordet er 56 cm dybt (jeg vil nok anbefale en planke mere, så det lige bliver lidt dybere). Den enkelte planke er 9 cm. Held og lykke med projektet. Kh Louise

 7. Kan du huske hvor lang tid olien skulle tørre før bordet fik lak? Og hvor lang tid det skulle tørre efter lakken, før I kunne sætte det op?

  1. Living on a budget

   Tusind tak:) Ca 70 cm. Lidt som normal bordhøjde på et spisebord. De er mellem (72-74)

 8. Hej igen.
  Hvad størrelse hyldeknægte er brugt (i forhold til vægt og også bredden på pladen)?
  Mvh. Linn

  1. Living on a budget

   Tror det er dem som er medium i størrelsen og der ligger 6 brædder. Den er ca. 40 cm dyb:) Kh Louise

 9. Hej igen.
  Nu har jeg fundet plankerne og Junckers bordpladeolie med sort farve, men jeg er lidt i tvivl om, hvilken lack, det er, du har anvendt?
  Købte du også jern hyldeknægtene i Jem og Fix?

  1. Living on a budget

   Hej Lin, hvor fint du skal i gang. Det er en klar lak, købt i Silvan, mener jeg det var. Ja, hyædeknægtene er købt i Jem og fix:) God vind med projektet:) Kh Louise

 10. Hej Louise.
  Hvor har du fået fat i lærketræsplankerne?
  Og er de specielt behandlet?
  Hvor brede er plankerne og hvor tykke?
  Kh. Linn

  1. Living on a budget

   Hej Emilie. De er omkring 3,6 m. lange:) Og der er 6 stk. Det er bare alm. lærketræsplanker:) Håber det kan bruges. Kh Louise

 11. Hvor ser det bare godt ud! Min kæreste og jeg har påtænkt at lave en lignende løsning i vores nye lejlighed, som vi snart flytter ind i, så det er super god inspiration 😄👍 jeg vil dog gerne høre, om du synes hyldeknægtene holder ok? Synes nemlig det ser super godt ud i forhold til ben, der bare er mere i vejen end gør nytte 🙂

  1. Living on a budget

   Tusind tak, Pernille:) Jeg synes det holder rigtig fint. Men det er også nogle ret store jern-hyldeknægte vi har brugt. Min søn, på snart 2 år kravler rundt på bordet og det er der i hvert fald ikke sket noget ved;)

 12. Virkelig lækkert bord! Er der en grund til at du bruger farvet olie istedet for bejdse? Måske det er det samme, men står overfor projektet og blev pludselig i tvivl 🙂

  1. Living on a budget

   Tusind tak☺️ De solgte faktisk slet ikke bejdse mere i Bauhaus. Så det er derfor☺️

  1. Living on a budget

   Jeg har desværre smidt bøtten ud. Men sort olie fra Bauhaus til ca. 220 kr. Håber du kan finde den udfra beskrivelsen;)

 13. Hej,
  Vil du skrive navnet på olien fra Junkers?!
  Jeg skal selv igang 🙂
  Tak for en FANTASTISK blog!!!

  1. Living on a budget

   Uhh det kan jeg faktisk ikke huske og nu er den smidt ud. Men den er købt i Bauhaus mener til omkring 220 kr. Og den er sort☺️ Håber det kan hjælpe dig!

  1. Living on a budget

   Det kan jeg desværre ikke huske men den kostede 99 kr. Tænker ikke de har det store udvalg af lak på spray;)

 14. Ej hvor er det blevet flot:) Har I gjort noget ved lærketræet inden I satte det sammen og lakerede det? Har I slebet eller pudset det?

  1. Living on a budget

   Nej desværre. Men de er bare skruet ind i væggen som hvis du ville bruge dem til en hylde og så er pladen lagt ovenpå og hyædeknægtene skruet i pladen☺️ Jeg sender dig gerne et billede på din mail hvis det er?

 15. Ej hvor er det blevet flot! Er helt vild med det 🙂 meget mere klassisk. Utrolig hvad nogle brædder (og en god portion indretningssans ;)) kan gøre!

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top