living on a budget

Få planter på væggen

Jeg elsker planter. Det er uanset om de står i vinduskarmen, hænger ned fra loftet eller står på bordet. Men da jeg ingen vinduskarme har, synes jeg ideen om at hænge planter på væggen er helt genial. Monstera planten har været ret populær i boligindretningen i år og hvis den endnu ikke er kommet ind i varmen hos dig, er det måske på tide;) Her er i hvert fald et alternativ hvis du ikke er så god til at svinge vandkanden eller som jeg, ikke har et overflod af vindueskarme.

Bygarmi mon_692810af-89b4-4dda-9ef5-b1d389405a61

Plakat 1 her// Plakat 2 her

 

Indlægget indholder affiliate

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen