living on a budget

Julestyling i haven 2015

Er du en af dem som styler ude i haven til jul? Så se med her og få skøn inspiration. Den anden dag var jeg hjemme hos min mor. Hun er super god til at style små miljøer rundt omkring i huset og i haven. I år har hun lavet en lille fin julestjerne og brugt brænde til at skabe et hyggeligt udemiljø. Det ser rigtig hyggeligt ud i dagstimerne, men også om aftenen når alle lysene er tændt i lanternerne og på juletræet.imageimageimage

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Julestyling i haven 2015”

  1. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Hun er dygtig, din mor 🙂
    Jeg gad godt, jeg var lidt mere dygtig end jeg er – jeg elsker sådan nogle hyggelige hjørner udenfor 😀
    God weekend!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen