living on a budget

Make-over af badeværelse

Indlægget er sponsoreret af Ellos.dk og indeholder affiliate links

Det er ikke altid meget der skal til, for at forvandle et lille rum til et sted man rent faktisk har lyst til at opholde sig i. Vores badeværelse har længe været nedprioriteret. Både fordi jeg ikke har følt mig inspireret til at gøre noget ved det, men også fordi det ikke er et rum man opholder sig i  særlig lang tid ad gangen (Nogle nok længere tid end andre;). Men på det sidste har jeg egentlig været ret træt af at se på det. Så jeg gik på rov på Ellos.dk, som har rigtig mange fine ting til overkommelige priser. Og tænk sig, at der skulle så lidt til! En DIY (Towelhanger – se den her), en plakat fra genbrug til 10 kr., en stige, et tæppe og en smuk glasvase med lidt grene fra haven. Lettere bliver det da ikke!?

Mangler dit badeværelse også en lille make-over? Så se nedenunder hvordan du stjæler stilen fra mit badeværelse. Hele forvandlingen har kostet mig den nette sum af 897 kr.

Før:

Efter:image

Ellos-bad-endelig

Affiliate // 1. Stige // 2. Glasvase // 3. Gulvtæppe

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

11 kommentarer til “Make-over af badeværelse”

    1. Living on a budget

      Hej Cathrine. Ja de er fra Ikea. Og vi har et udtag bag spejlet, så de var nemme at sætte op:) Kh Louise

    1. Living on a budget

      Tak skal du have Trine:) De er fra IKEA. Vi havde dem inde i soveværelset før. Men synes de passer rigtig godt derude!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen