living on a budget

Smukke sengetæpper til under 500 kr.

Hold op hvor har jeg ledt efter det perfekte sengetæppe længe! Jeg er gået lige fra det gule til det grønne og det grå og har ikke kunne beslutte mig for, hvilket det skulle være. Prisen har dog også holdt mig tilbage. Over 1000 kr. for et sengetæppe til en dobbeltseng, det er altså lige i overkanten af, hvad jeg vil give for et tæppe der alligevel ligger næsten det halve af døgnet på gulvet!! Nu har jeg endelig fundet det fineste sengetæppe til en meget acceptabel pris. Så hvis du også leder med lys og lygte efter et smukt, men budgetvenligt sengetæppe, så har jeg fundet hele 5 smukke sengetæpper til under 499 her. Alle sengetæpperne har tilhørende puder.

Sengetæpper-på-budget

Affiliate // 1. her // 2. her //  3.  her //  4. her // 5. her // 6. her

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

6 kommentarer til “Smukke sengetæpper til under 500 kr.”

  1. Hvor meget vil du mene, at ens sengetæppe skal hænge ned over siderne af sengen? Min seng er 150 cm. bred – så valgene står mellem 180 og 260 cm. Jeg har både topmadras og boxmadras på den, som er synlige 🙂 Desuden har jeg sengekappe på også.

    1. Living on a budget

      Jeg har både haft hvor det hænger en del ned over kanten og hvor det kun lige dækker sengetøjet i bredden. Jeg er klart til det første. Lige dækker madreskanten. Men på den anden side, synes jeg ikke det skal ned på gulvet. Så synes jeg det er for stort. Men tror det er en smagssag:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen