living on a budget

Velkommen i stuen – igen

Indlægget er sponsoreret af Ellos og indeholder affiliate links!

Der er sket lidt i stuen siden I så den sidst. Jer fra Instagram (IG) har nok fulgt lidt med i forvandlingen. Tæppet fra Ellos er dog nyt og er ikke set af nogen, i hvert fald ikke hjemme hos mig;) Det har været voldsomt populært på især IG. Egentlig er jeg ikke vild med ting som ses i rigtig mange hjem. Jeg bliver hurtigt træt af ting, specielt når jeg ser det samme igen og igen. Jeg har dog ønsket mig tæppet så længe, at jeg godt kunne gøre en undtagelse denne gang;) Og jeg tror næppe, at jeg bliver træt af det her tæppe lige indenfor den nærmeste fremtid, for et mere lækkert tæppe skal man godt nok lede længe efter! Det er sand wellness for fusserne at gå på! Og det er så hyggeligt at kunne ligge på gulvet med Malte og se tegnefilm;)

Det skarpe øje vil nok også se, at jeg har taget knapperne ud af sofaen igen, og til de af jer der har spurgt til om det kan ses på sofaen at der har været knapper i, så er svaret nej:)

Hvad synes I om min lille forvandling?

FØR:

image15

EFTER:

imageimage

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

18 kommentarer til “Velkommen i stuen – igen”

 1. Er helt vild med din indretning! Må jeg spørge hvor dit flotte sofabord er fra? Og hvor køber du alle de fine teak kommoder henne?

  1. Living on a budget

   Hvor dejligt, Teresa. Skønt at du følger med. Mange af mine teakting er arvet. Men jeg finder nye ting både ved private, på DBA og på loppemarkeder. Jeg er så heldig at min kæreste kører til Sjælland 1 gang om ugen, så jeg kan finde mine ting rundt i hele landet:)

 2. Må jeg spørge, om du selv har betrukket den stribede stol, som du tidligere havde. Jeg har selv en magen til, (med noget forfaldendt gammelt stof) som jeg rigtig gerne vil ombetrække, men jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte…

  1. Living on a budget

   Det har jeg, ja. Eller det vil sige, at min mormor har gjort det. Så jeg kan desværre ikke engang hjælpe dig med en fremgangsmåde. Måske du vil være interesseret i at købe mine, du skal være velkommen til at smide mig en mail på livingonabudgetdk@hotmail.com, hvis du er interesseret:)

 3. Det er ufatteligt hvor meget hygge et tæppe skaber i et rum! Selvom det er set så uendeligt mange gange på instagram, så synes jeg det er noget andet i din stue.. du har ikke de der standard lyse møbler, du skaber god kontrast til tæppets lyse farve 🙂

 4. Annette Aarre Dalsgaard

  Elsker det! Synes den sorte og hvid-stribede stol var fed, men det passer bare bedre sammen nu. Og det højere skab og det længere sofabord er PERFEKT 😀
  God weekend!

  1. Living on a budget

   Tusind tak, Annette:) Synes også det passer bedre med skindet i stolen. De stribede hynder er gemt, så dem kan jeg altid finde frem igen når de passer bedre ind;)

 5. Jeg synes, at hvis det er “living on a budget” så har du gjort det rigtigt fint. Man tænker slet ikke budget her, men masser af overskud. Det er flot enkelt og overskueligt, det er ro. Man kan også se at indretningen er præget af nogle af de tendenser der er fremme nu. Hvis jeg skulle sige noget jeg ville savne så, måske lidt farver fx en vase, eller et maleri, der ville give det lidt mere personlighed/kant. Men ellers meget meget fint 🙂

  1. Living on a budget

   Mange tak, Anna. Jeg har længe overvejet en farve på væggen, som kontrast, men tror jeg bliver træt af det🙈

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen