Make-over i gangen

Jeg har fiflet lidt rund i vores entrée her på det sidste og lavet en lille make-over – igen igen;) I har tidligere set mine DIY skuffer under min IKEA bænk. I kan finde en DIY på dem her.

Det er ingen hemmelighed at vores gang efterhånden har været igennem et par forvandlinger, som dog har været lidt midlertidige løsninger. I kan se de tre tidligere løsninger i bunden. Nu har vi så endelig fundet en løsning, som både egner sig til den pratiske børnefamilie med to hunde, og samtidlig ser pæn ud og byder foråret velkommen med lyse farver på væggen. Hvad I ikke lige får at se, er at der på den sidste væg hænger 6 sorte skokasser fra IKEA, lidt kedligt, men de er guld værd og proppet til renden. Knagerækken er købt hos Roomsa til sølle 289 kr. 

Alle vægfarver er hjemmeblandet. Så der findes desværre ingen farvekoder.

Hvad synes I om min nye forvandling? 

Den fine Farstrup stol stod ude i skuret da vi overtog huset. Først blev den malet gul. Nu er den grå.

Sådan så gangen ud før

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

15 kommentarer til “Make-over i gangen”

 1. Hej Louise
  Må man også spørge selv om man er mand 🙂
  Jeg kan godt lide dine fliser – kan du fortælle hvad det er for nogle?
  mvh Martin

 2. Super flot entre 😊 Vil lige hører dig om du tror at æblekasserne kan holde til at blive siddet på? Påtænker at bruge dem lidt som en bænk i min entre. 😊

  1. Living on a budget

   Tusind tak:) Uhh der er nok nogle som er stærkere end andre. Så jeg tror du skal prøve dig frem. De plejer at have dem til billige penge i Jem og Fix:)

 3. Sådan en flot vægfarve! Jeg skal lige til at købe maling til vores nye entre og vil også gerne have sådan en støvet gråblå. Kan du mon cirka huske, hvordan du blandede den? Var det af forskellige færdigblandede farver eller har du brugt toningspasta? 🙂

  1. Living on a budget

   Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dig. Men den er desværre både blandet af tonet maling og en anden maling som jeg også selv har blandet, så der er rigtig mange farver ind over:) Jeg har haft succes med bare at blande akrylmaling i alm. vægmaling. Bare et tip;)

 4. så fint entré!
  Jeg er vild med farven på stolen, står selv med præcis samme projekt 😉 søger en mat sort/grå, uden særlig meget held…. Hvor er din fra, og ved du evt. hvor meget du har brugt? 🙂

  1. Living on a budget

   Tusind tak, Ditte. Den hedder Vintage furniture paint og er fra Panduro. Jeg har næsten ikke brugt noget af bøtten, så den rækker langt. Den hedder faktisk sort, men som du kan se, er den ret meget grå;) Jeg kan også anbefale dig sort Sadolin træ og metal maling i glans 5. Den har jeg brugt til mit sorte karlekammerskab, som du kan finde på min Instagram profil, livingonabudgetdk:)

  1. Living on a budget

   Dem her er købt på nettet. Men lur mig om de ikke kommer til at vælte frem i samtlige byggemarkeder og supermarkeder, nu når det er forår. Hos Bauhaus tror jeg næsten de er fast sortiment☺️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top