living on a budget

Lækre plakater på budget

Indlægget er sponsoreret af DesenioimageSom de fleste af jer nok kan se, er den blå væg blevet hvid igen. Jeg var rigtig glad for den mørke farve, men vi trængte til at få den hvide tilbage på væggen. Det lysnede helt vildt op i køkkenet, hvilket var rigtig lækkert, men det gjorde også, at rummet virkede utroligt bart. Derfor har jeg valgt at lave en rammevæg som fylder det meste af væggen. Alle plakater og rammer er fra Desenio. De har plakater til et hvilket som helst budget med priser helt ned til 24 kr. for en plakat. Jeg elsker det store drengehoved som af en eller anden grund giver mig associationer til den store Boy fra Aros i Århus. Andre der har det på samme måde?:) Jeg synes også at teksten på det nederste billede er fantastisk: “Sometimes it’s okay if they only thing you did today was to breathe”. Jeg tog mig selv i at tænke den anden dag: Der går laaang tid før det sker for mig! Med to jobs, en lille dreng, to hunde og en have, hvor det eneste vi har gjort de sidste to måneder er at rive ned, fælde og grave op (behøver jeg at sige, at det ser forfærdeligt ud), så kommer der til at gå lang tid før jeg har en dag, hvor det eneste jeg har gjort er at trække vejret. I wish!;) Men jeg elsker budskabet! For man behøver ikke at udrette og opnå hver dag og det minder den mig om!

image

1. Sky plakat 30×40  // 2. Eye plakat 50×70 3. Breathe plakat 50×70 // 4. Birds sky plakat 30×40

image

Forest plakaten har jeg valgt i et ret stort format. 61×91 helt præcis. Det er en af de største plakater jeg har haft hængende og bestemt ikke den sidste. Det skaber noget dramatisk med et billede som er så stort. Egentlig måtte det for min skyld gerne have været en tand større (hvilket man godt kan få på hjemmesiden)  Har I iøvrigt set min nye kaktus. Den var så skør at se på, at jeg måtte have den med hjem;)image

Der er også blevet frisket lidt op inde på DIY kontoret med nye plakater. I lang tid har der hængt mine hjemmelavede plakater på væggen, men min kæreste mente ikke, at han kunne arbejde seriøst med en “diamond are a girls best friend” plakat hængende over hovedet. Point taken;) Så han fik lov at vælge én plakat;) Og det er Inhale-Exhale plakaten i 30×40 format og så fik den ellers gas med Madonna plakaten ved siden af. image imageimage

Den sidste plakat som jeg fik hængt op er Layers plakaten, som egentlig er 50×50. Jeg har bare sat den i en vældig stor ramme, nærmere en 70×100 ramme. Jeg er vild med den passepartouteffekt som det giver. Nu har I også fået et lille smugkig ind i vores FYRRUM! Eller bryggers som jeg i daglig tale vælger at kalder det. Så er man altså kommet på landet når man har et fyr;) image image

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Lækre plakater på budget”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen