living on a budget

Tøjstativer fra Rackbuddy

Indlægget er sponsoreret af Rackbuddy

Jeg bliver større og større fan af den rå industrielle New yorker-stil, og når man får tilbudt at få stilen ind i sit eget hjem, siger man ikke nej tak;) Tøjstativet her er fra mærket Rackbuddy, som b.la. har de fedeste tøjstativer i flere former og afskygninger og til priser helt ned til 199 kr. Stativerne fås både til sko og tøj og som en kombi. Jeg har valgt et stativ som også har en hylde øverst til kasser og andet gejl. Jeg synes det er super fedt, at man kan kombinere sin tøjgarderobe med en smule interiør på hylden, især når vores stativ skal stå på kontoret/alt-muligt-rum. Hylden er desuden bejdset i næsten den samme farve som min DIY bordplade (som I kan se her). Så den passer helt perfekt ind i rummet.

Hvis I også har fået smag for den rå industrielle stil, så kan I se alle stativerne fra Rackbuddy lige her.

Det her stativ var i øvrigt vildt nemt at samle og der følger endda handsker med:)

imageimage image

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

5 kommentarer til “Tøjstativer fra Rackbuddy”

    1. Living on a budget

      Tak:) Den har jeg selv lavet. Den er lavet af grillspyd. Og du kan finde min DIY ved at søge på grillspyd her på bloggen;) Den er supernem at lave OG billig:)

  1. WOW, det er virkelig fedt, kan godt lide hylden øverst. Noget jeg selv mangler på det jeg selv byggede for nogle år siden 🙂

    Jeg er sikker på du bliver vildt glad for det.

    Mvh. Michelle-Marie

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen