living on a budget

Gratis print-selv-plakat med Garfield citat

image
Hej i søde mennesker. Her kommer lige en lille print-selv-plakat mere. Jeg håber I vil tage godt imod den! Jeg vil foreslå at man printer på minimum 120 gr. papir (helst 160) for at få det flotteste resultat. Men mindre kan selvfølgelig også gøre det, hvis man ikke har andet;) I kan hente og printe, i lige den størrelse I vil have HER.image

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Gratis print-selv-plakat med Garfield citat”

  1. Nu er jeg ikke så god til det med computer. Men du skriver man selv kan bestemme str. hvordan gør man det? for når jeg printer, vil den kun printe til A4 😉

    1. Living on a budget

      Hvis du har en printer som kan printe A3,så kan du også vælge den størrelse under dine printerindstillinger. Ellers kan du få den udskrevet i en kopiforretning. Der kan du få lige den størrelse du ønsker:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen