living on a budget

DIY Gamle glasflaske og smukke vejkantsblomster

imageSådan får du nemt fine vaser og glas i dejlige sommerfarver. Det eneste du skal bruge er maling, en smule vand og gamle glasflasker.

Hæld maling og en smule vand i glasset, og lad maling komme hele vejen rundt i glasset. Lad det tørre på hovedet. Hvis noget af malingen render med ned under tørringen, kan man male glasset lidt indvendig med en lille pensel, når det er helt tørt.

Pynt glassene med fine vilde blomster fra vejkanten, og du har smukke vaser med fine blomster til ingen penge. Brug dem også i haven, som pynt på bordet eller på en lille træstamme. Det bedste ved vejkantsblomster er, at de er super fine, er i alverdens farver og koster ingenting, så man kan tit skifte dem ud. På pinterest kan man også finde masser af inspiration, hvor de malede glas bliver brugt til alt fra blomster til farveblyanter på børneværelset.

Jeg må indrømme, at jeg endnu ikke har haft vand i mine glas, så det forsøg har jeg tilgode. imageimage

Følg Living on a budget på

Instagram og Facebook

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “DIY Gamle glasflaske og smukke vejkantsblomster”

  1. Det er fedt at kunne genbruge f.eks. glas. De er rigtig fine dine små vaser. Umiddelbart tror jeg ikke vand er så godt, men jeg kan jo tage fejl. 🙂 Uanset hvad, så er de fine i sig selv.

    Mvh. Michelle-Marie

    1. Living on a budget

      Mange tak, Michelle-Marie:) Jeg tænker heller ikke vand er et godt match;) Og ja, det er de nemlig. Man kan jo altid tørre nogle fine blomster og sætte i.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen