living on a budget

Danske brands og smukke lerpotter

Indlægget er sponsoreret

Jeg har før skrevet om nye danske brands. Jeg har lidt en svaghed for mennesker, som tør leve deres drømme fuldt ud. Vi taler virkelig om folk som brænder for deres erhverv og de produkter som de laver. Det bliver man nød til, på et marked som i forvejen boomer med ting til boligen. Det tvinger ihværksættere til at tænke yderst kreativt og være nyskabende, og det synes jeg alle disse danske designere har formået.

Jeg er vild med de her walldots fra “dims“. De fås med flere forskellige tryk og kan både bruges til fyrfadslys og som bøjlestang, alt afhængig af hvilke beslag man vælger.image image imagePå billedet ovenover hænger igen tre walldots – nu med retro print. Til dem har jeg valgt fyrfadslysbeslag. De giver et superhyggeligt skær og det er en anderledes måde at få noget op på væggen, som samtidig har en fin funktion. Ved siden af hænger den skønneste illustration fra Kirsten Falk Johansen. Den tager mig et eller andet sted hen, hvor jeg virkelig godt kan lide at være. Illustrationen er i blide pastelfarver og minder mig om barndom. image imageDesignerne bag brandet “dot aarhus” har en passion for træ. Derfor finder man en masse lækre ting i træ hos dem. Jeg er faldet for denne “BRASS-DOCK“. Den kan bruges til breve, postkort, iPads, smartphones, servietter osv. Den er genial, fordi den har så mange funktioner, og så er jeg bare tosset med det nostalgiske look, fra en tid hvor det rent faktisk var (håndskrevne) breve man primært brugte sådan en fin sag til!

imageOg så til tekstilerne:) Måske I har kigget med på min Instagram, hvor jeg allerede har flashet mit sengetøj. Det smukke plaid og det lækre sengetøj er begge fra YAI YAI. Jeg må indrømme, at mit uldtæppe i stuen har fået kamp til stregen. Og vinderen bliver altså det økologiske bomuldstæppe fra YAI YAI. Og så til sengetøjet. Hvad kan jeg sige! Det er har været på min seng lige siden det kom med posten! (Dog vasket tre gange;)) Det er for LÆKKERT, økologisk, og så er det PÆNT.

Det skarpe øje har nok bemærket, at der på næsten samtlige billeder har sneget sig en lille “lerpotte” med. Jeg elsker dem og har dem stort set i alle rum (Ja, jeg er ved at have nogle stykker;))  De fås i tre forskellige størrelser. I kan finde dem på Ellos lige HER. Så hvis I, ligesom jeg, er ved at have en hær af planter og blomster, er disse smukke potter et musthave, og så er de faktisk ret billige!:)image

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Danske brands og smukke lerpotter”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen