living on a budget

Sensommeraftener på terrassen

Indlægget er sponsoreretimage

Jeg håber I har nydt de sidste par dage med de lange sensommeraftener ligeså meget som jeg har. Og jeg har specielt nydt dem ekstra meget, fordi, jeg for ikke så lang tid siden modtog denne her lækre havepejs. Jeg har faktisk haft et godt øje til de der havepejse længe, men har ikke fundet den helt rigtige. Indtil nu! Og denne giver bare den helt perfekte stemning til de sidste sommeraftner på terrassen.

Ud over at den er super hyggelig. Så er den også enorm praktisk, fordi den varmer godt. Så jeg glæder mig over, at jeg også kan bruge terrassen helt ind i september måned, hvor aftnerne nok er knap så varme som nu.

Pejsen er designet af Maiken og Nicolaj, som står bag NH-Design, som jeg faldt over for noget tid siden på Instagram. Og jeg blev straks forelsket i deres pejs! Ud over denne pejs, laver de også en masse andre produkter under navnet NH-Design. Jeg er især vild med deres skærebrætter og trallemøbler. Tjek deres facebook side ud lige HER. Du kan også finde dem på Instagram under @nh_desiign. Og så vil jeg lige siger til jer i Ikast-området (og selvfølgelig også andre steder i landet!) GLÆD JER! For NH_Design har nemlig i støbeskeen, at man på sigt kan komme forbi til “åbent værksted”, hvor de en gang i ugen vil holde åbent, så der er mulighed for at komme at se deres standard produkter. W Jeg kan i hvert fald klart anbefale pejsen. Den er rimelig tung og er i rigtig god kvalitet. Og jeg er fan af designet. Og det bedste er, at I lige nu kan få 20 % på en pejs, hvis I bestiller inden torsdag d. 1 september!

Jeg glæder mig enormt meget til, at jeg igen skal tænde op i pejsen her, med rødvin i glasset, backgammonspillet udslået og i godt selskab.image image image  image

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Sensommeraftener på terrassen”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen