living on a budget

Arkitektonisk tidslomme fra Søstrene Grene

Søstrene Grene har endnu engang formået at skabe en så lækker kollektion, at danskerne med garanti kommer til at stå i lange køer, når Søstrene Grene releaser deres interiørlinje landet over. Smukke tæpper, keramik og lamper pryder denne kollektion, som tager os tilbage til en tidslomme, hvor murstenen fik lov at forblive gule og ryatæpper og teaktræ var i højsædet.

Jeg er solgt!

Ses vi i køen d. 8. september?:)

SG sept. 20160556-2-EditSG sept. 20160471-2-EditSG sept. 20160702-2 SG sept. 20160660-2-Edit SG sept. 20160601-2

I kan finde hele kollektionen HER

– – –

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Arkitektonisk tidslomme fra Søstrene Grene”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen