DIY Smukke ferieminder til væggen

Indlægget er sponsoreret

image

image Sommeren er ved at være forbi, men du kan nemt forlænge følelsen og minderne af sol, sommer og strand, ved at hænge dine feriebilleder op på væggen. Denne DIY er super simpel og nem at lave, og resultatet er så fint. Det eneste du skal bruge er:

-Billeder

-Snor

-Små klemmer (købt i Søstrene Grene)

-En naturgren

-Træperler

Jeg har haft glæden af at teste den nye printer fra HP, som gør det super nemt at printe billeder fra telefonen. Jeg hader at skulle have computeren frem, så alt jeg kan bruge min telefon til, elsker jeg! Det gør bare tingene lidt nemmere! Billederne har jeg taget med min Iphone, på en skøn forlænget weekend på Langeland, med en flok fantastiske tøser. Helt uden mænd og børn. Jeg må sige, mine fordomme om Langeland fik kamp til stregen, og der er en super smuk natur på Langeland.

Nu pynter mine dejlige ferieminder på væggen, sammen med mine DIY lysestager af marksten (se den HER). Så er der ligesom dømt naturhjørne;)

Hvis du ikke kan finde klemmer, eller bare ønsker et endnu mere enkelt look, så kan du også klistre billederne direkte på væggen eller på køleskabet. Der er nemlig klister bagpå billederne. SMART! Jeg er faktisk også ret imponeret over billedkvaliteten. Især de store billeder i sort/hvid, som jeg har printet et par stykker, er blevet super gode på fotopapiret. Printeren forhandles i øvrigt på Wupti og i Bilka.

image

image

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “DIY Smukke ferieminder til væggen”

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top