DIY Den berømte lampe er tilbage

imageDet er laaang tid siden jeg lavede min første grillspydslampe, og siden har den været utrolig populær, især på min Instagram profil. Så derfor ligger jeg lige en ny DIY op. Jeg har nemlig lavet et mere. Som jeg faktisk synes er endnu flottere end den første. Den er dog ikke til mig. Den blev foræret væk til min lillesøster i går, som har ønsket sig den længe. Det er verdens nemmeste lampe at lave, og resultatet er så fint! På billedet nedenunder ser i min første lampe. I kan også se den i det tidligere indlæg HERimageHvis I følger med hos Boligmagasinet, kunne I også finde min lampe på deres hjemmeside i fredags. I kan se indlægget HER.

Det skal du bruge:

– Grillspyd (købes i et supermarked eller et byggemarked)

– Limpistol

– Spraymaling (kan også males med pensel og akrylmaling)

– Ledning og fatning (købt samlet i Tiger til 50 kr.)image

Sådan gør du: 

Tip: Nap eventuelt de spidse ender afimage

Klip nogle grillspyd til. Men du skal også klippe grillspydende til, efterhånden som du laver lampen. image

Lim grillspydende sammen til en ønsket form.

Tip: Lav trekanter og firkantet og lim dem sammen til sidst. Så er du fri for at side med en stor lampe. Og det giver et bedre overblik over, hvordan lampen skal se ud, når du skal “samle” lampen til sidst.

Spray eller mal til sidst lampen i en ønsket farver. Sæt ledningen på ved at binde en knude.

Giv din lampe et endnu federe udtryk med en lækker glødepære. Det giver også en mere hyggelig belysning, frem for en almindelig pære. imageTak fordi du læste medlouise_03

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “DIY Den berømte lampe er tilbage”

    1. Living on a budget

      Tusind tak, Camilla. Dine figurer skal ligesom sættes sammen i enderne. Giver det mening? Så du bliver stadig nød til at klippe nogle grillspyd til, som du kan sætte i mellem:) Kan egentlig godt forstå, at du tænker de bliver dobbelt. Men det er ikke tilfældet. Det er mig, som har formuleret mig uheldigt:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen