living on a budget

Winter is coming…

Indlægget er sponsoreret og indeholder affiliatelinks

jakker

1// Lysegrå uldfrakke 2// Grå uldfrakke 3// Vivian frakke 4// Trenchcoat 5// Mørkeblå Parka

Det er blevet koldt udenfor, og derfor er det ikke lige indretningen der har fyldt mest i mit hoved de sidste par uger – ud over den brændeovn jeg så inderligt ønsker mig inde i stuen;)

Min sommerjakke er blevet for kold, og jeg har derfor været på udkig efter en varmere jakke som kan klare vinterkulden.

Dette indlæg har derfor ikke en dyt med boligindretning at gøre. Hvis det skulle komme bagpå nogen, så har jeg også en smule andre interesser end boligindretning;) Boligindretningen fylder meget – det indrømmer jeg gerne. Men jeg går også lidt op i, hvordan jeg ser ud og det tøj jeg har på. Derfor synes jeg det er passende at lave et indlæg om smukke vinterjakker, nu når jeg mangler en. Jeg er garanteret ikke den eneste i det “dilemma”?!

Jeg prøver ikke at blive fashionblogger, det er hverken min blog eller jeg egnet til!;) Dette er blot min personlige smag og de jakker, som jeg har forelsket mig i, i min søgen efter den perfekte vinterjakke.

Fashion vil en sjælden gang i mellem få lidt spalteplads her på bloggen, da det er en naturlig del af mine interesser. Så jeg håber I vil tage godt i mod det.

louise_03

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

5 kommentarer til “Winter is coming…”

 1. Har selv købt jakke nr. 5 i sort! Den er simpelthen så lækker! Føler at jeg får en kæmpe krammer hver gang jeg tager den på! Den er så dejlig fluffy! 😄🍂🍁

  1. Living on a budget

   Den er jeg også helt vild med, Cæcilea:) Jeg kan dog læse mig frem til at den er lidt stor i størrelsen? Tror evt. valget falder på den. Så skal jeg bare vælge mellem blå og bordeaux;)

  2. Jeg har bestilt den i den str. Jeg bruger normalt. Der er der plads til en striktrøje under, hvilket jeg bruger meget i vinterperioden, så for mig passer det fint, men hvis man ikke går i store striktrøjer så kan det godt være at jakken er lidt stor 🙂
   Jeg bestilte også både sort og bordeaux hjem! Den bordeaux er virkelig flot, men jeg synes at foret, der er indeni og i hætten var lige en tand for pink, til hvad jeg er vild med 🙂
   Jeg synes også at den blå ser rigtig flot ud på billederne! Så det er da spændende hvad du ender med 😄👍🏼 🍂🍁

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen