living on a budget

Make-over af badeværelset

Indlægget er sponsoreret imageJeg har (igen) lavet en lille make-over ude på badeværelset. Måske fordi det første forsøg var lidt halvhjertet. I kan læse det tidligere indlæg HER. Forandringen var simpelthen ikke stor nok til at jeg var tilfreds. Derfor har jeg nu malet en væg. Det sætter altid lidt ekstra skub i sagerne og giver et helt andet udtryk end en hvid væg. Og så er jeg lidt fan af kun at male en halv væg. Det giver også mest mening på vore badeværelse, da væggen forsætter over døren og ender ud i fliser. Så en ret god løsning. Hylden jeg har hængt op er fra Ellos. Jeg er fuldstændig vild med den. Jeg var lidt nervøs for om den ville passe ind, pga af farve. Den fås enten i hvid eller i kobberbrun. I kan finde den HER. Jeg valgte den i kobberbrun og den passer bare helt perfekt. Farven får den til at se lidt mere rå ud, fremfor hvis den bare var helt sort, som jeg ville have foretrukket inden jeg så den i virkeligheden.

Og så er det første gang jeg nogensinde har hvide håndklæder. Jeg er elendig til at vaske, og vil helst bare gerne vaske alt samlet. Det går bare ikke med hvid. I hvert fald ikke hvis man gerne vil bibeholde den hvide farve. Men jeg er altså sprunget ud i det og så må vi se hvor længe de forbliver flotte hvide;) Jeg har købt to forskellige sæt. Det ene sæt er 6 håndklæder i pakken. De er helt hvide (HER) og de er faktisk på tilbud lige nu. Man sparer 30%. De andre er med grå striber og kommer i en to-pak (HER).

Hvis du stadig mangler de sidste julegaver eller bare skal forkæles lidt, så får du lige nu 200 kr. i rabat, hvis du shopper for 1000 kr. på Ellos.

imageimageimage imagelouise_03

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

2 kommentarer til “Make-over af badeværelset”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen