living on a budget

Længsler mod strand, forår og flere lyse timer

Indlægget er sponsoreret

Så er vi kommet på den anden side af nytåret og længslen mod grønne spirer, flere lyse timer, sommer, strand og sol er begyndt at hive lidt ekstra i mig. Den anden dag dumpede denne smukke plakat fra Svendsen og Noone ind ad døren, som ikke gør længslen mindre. Jeg GLÆDER mig til timer ved stranden. Stranden er dog skøn uanset årstiden og netop derfor har jeg også valgt lige denne plakat. For det er skønt at være ved stranden, og endnu bedre, hvis man kan tage stranden med indefor, nu når det er liiidt for blæsende til at være der selv. Og så har jeg altså en svaghed for de farver der pt.

Vi var faktisk ved stranden for at gå tur nytårsdag. Malte elskede det. “Stuuuuur vand” blev han ved med at sige, han var vild med det. Men shit det var koldt. Trods store vinterjakker, huer og hansker gik kulden (og blæsten) gennem marv og ben. Måske man skulle overveje en flyverdragt i voksen størrelse, hvis denne blæst fortsætter.

Så indtil solen, varmen og foråret begynder at kigge frem, så nyder jeg bare stranden på min smukke plakat INDENFOR.

I kan selv få fingrene i den fine plakat HER, og som en ekstra lille bonus får I rabatkoden ‘BUDGET20’ som giver 20% på det første køb (gælder til d. 10. februar) 🙂

image GIVEAWAY

Stort tillykke til Line og Jeanette, som blev de to heldige vindere af en valgfri plakat. De har fået direkte besked i kommentarfeltet

I kan også være så heldige at vinde en strandplakat eller en anden fin plakat/tegning. For Svendsen og Noone afholder en Giveaway, hvor 2 heldige kartofler har mulighed for at vinde det produkt de bedst kan lide fra webshoppen. For at deltage I konkurrencen, skal I gå ind på www.svendsenognoone.dk og vælge det produkt I ønsker jer mest og kommentere dette med link til produktet i kommentarfeltet i blogindlægget her.

For at deltage skal man være bosat i Danmark

Vinderene findes på mandag d. 16.

Psst,

I kan også finde Svenden og Noone på Facebook lige HER.

image image

 De to linoleumstryk under plakaten er en DIY og I kan finde den lige HER.

louise_03

 

 

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

10 kommentarer til “Længsler mod strand, forår og flere lyse timer”

  1. Bliver nødt til spørge hvor skænken kommer fra? Leder efter en anden og gerne en med både åbne og lukkede sektioner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen