Før billeder af Maltes børneværelse

imageSå er jeg eeendelig så småt begyndt på Maltes værelse. Jeg har vist også truet jer med en make-over af den del af stuen længe. Og nu sker det. Yaiih! Først og fremmest. Beklager rodet! Hvis nogen tænker “Ser det virkelig sådan ud hver dag”, så kan jeg kun sige: “Det gør det!!”. Gider simpelhen ikke rydde legetøj op hver aften, når det første der sker dagen efter, er, at ALT bliver vendt på hovedet igen! Men, jeg skal have fixet nogle DIY kasser, så det bliver lidt nemmere at samle det halve af  Fætter BR sammen. Det er lidt en stor omgang, værelset. For jeg har besluttet mig for at lave vægpaneler. Tror det bliver superflot. Ud over vægpaneler og en helt ny “gammel” farve på væggen (for I har faktisk set den før, i køkkenet☺️), så skal jeg også have “renoveret” den smukke røde Juno seng, som jeg har fundet på DBA. Fik den til spotpris. Men den skal også slibes helt ned og males hvid. Et større projekt. Så i dag har jeg købt en lille slibemus, som helt sikkert bliver min bedste ven til det projekt. Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer resultatet af værelset. I mellemtiden skal jeg nok holde jer løbende opdateret i processen. Vi må godt nok overgive vores ene stue til et børneværelse, men jeg tror det bliver rigtig godt. Huset er desværre ikke så stort. 130 kvm. Og der er kun to værelser. Så den ene stue må lade livet, indtil vi får bygget en overetage om et par år. Et projekt jeg også glæder mig til, men som må vente indtil der er helt styr på haven, som har haft første prioritet sidste år og i 2017. Vores terrasseprojekt, fra i sommers, bliver helt færdigt her til foråret. Og så har vi fået anlagt helt ny indkørsel og fået sat ny carport op. Det var en lidt sej kamp, da den gamle skulle fjernes helt og fordi vi have et fem meter højt træ med tre “arme” og uden krone til at stå i hjørnet af indkørslen. Jeg kan love jer for at det var grimt. Det blev skåret ned over 3 omgange, og til sidst fik vi fræst stubben væk. Jeg brugte en hel dag på at køre træflis væk i en trillebør😳 Men indtil videre må I nøjes med dette rod. Håber I hænger i til næste omgang, som bliver en opdatering af vægpanelerne. Lidt herskabelig må man vel godt være, selvom vi er på landet😉

image imageimage

louise_03

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

4 kommentarer til “Før billeder af Maltes børneværelse”

  1. Living on a budget

   Jeg ved da heller ikke hvor alt det legetøj er kommet fra. Vi har i hvert fald ikke købt det. Har sagt, at Malte ikke ønsker sig legetøj de næste 5 år;)

 1. Det skal nok blive rigtig godt! Glæder mig ti at se hvad du finder på og hvordan resultatet bliver 🙂
  Når man har børn finder man som regel ud af at få kvm’erne til at hænge sammen, selvom der ikke er så mange. Vi har altid kun haft 125 kvm i vores hus samt 3 børn men det lykkedes alligevel at alle fik deres eget værelse og vi fik et soveværelse. Plus både stue og spisestue 😀
  Nu er de så alle (næsten) flyttet hjemmefra og vi kan nu indrette huset kun til os selv. Og det er nu heller ikke så tosset :))
  Rigtig god weekend
  Kh Vibeke

  1. Living on a budget

   Kære Vibeke. Tak:) Det tror jeg også det gør. Jeg ville ønske vi kunne masse et værelse mere ind. For 130 kvm er også fint nok for mig. Mindre rengøring;) Men de resterende rum er meget stor og vi kan på ingen måder udnytte pladsen bedre. Men når vi får det børneværelse er det også fint for nu:) Dejligt med pladsen helt for jer selv. Rigtig god weekend til dig. Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen