DIY Skypuder

Hjemmesyede skypuder på børneværelset


Jeg har haft symaskinen fremme for at sy puder til Maltes nye værelse. Det blev til 3 af de her skypude. Puder er generelt vildt nemme at sy, så det er det perfekte nybegynder projekt, hvis du ikke er vant til at sidde foran symaskinen (ligesom jeg!) Stoffet er købt i stof og stil og fyldet er fra billige monteringspuder fra IKEA. Mindes kun at de kostede omkring 20 kr.

Kan I huske knagerækken med plastikdyrene? Ellers kan I finde min DIY HER. Opbevaringskurven er lavet af trådhegn og en stofpose, som jeg selv har syet. I kan finde den HER.

Sådan gør du:

Stof til hjemmesyede puder

Tegn dine skyer på stoffet og sy sammen. Efterlad et lille hul i bunden til monteringsfyld.

Det eneste du skal husker, er, hele tiden at sy rundt. Du må ikke sy et skarpt V, for så vil puden trække sig sammen i stedet for at lave en blød overgang mellem “skyboblerne”. Ligepræcis det øver jeg mig altså stadig lidt i.

Fyld til hjemmesyede puder

Fyld puden med fyld fra monteringspuden og sy åbningen til i hånden.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top