DIY Skypuder

Hjemmesyede skypuder på børneværelset


Jeg har haft symaskinen fremme for at sy puder til Maltes nye værelse. Det blev til 3 af de her skypude. Puder er generelt vildt nemme at sy, så det er det perfekte nybegynder projekt, hvis du ikke er vant til at sidde foran symaskinen (ligesom jeg!) Stoffet er købt i stof og stil og fyldet er fra billige monteringspuder fra IKEA. Mindes kun at de kostede omkring 20 kr.

Kan I huske knagerækken med plastikdyrene? Ellers kan I finde min DIY HER. Opbevaringskurven er lavet af trådhegn og en stofpose, som jeg selv har syet. I kan finde den HER.

Sådan gør du:

Stof til hjemmesyede puder

Tegn dine skyer på stoffet og sy sammen. Efterlad et lille hul i bunden til monteringsfyld.

Det eneste du skal husker, er, hele tiden at sy rundt. Du må ikke sy et skarpt V, for så vil puden trække sig sammen i stedet for at lave en blød overgang mellem “skyboblerne”. Ligepræcis det øver jeg mig altså stadig lidt i.

Fyld til hjemmesyede puder

Fyld puden med fyld fra monteringspuden og sy åbningen til i hånden.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

livingonabudget

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, Malte, Nora og vores to hunde i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen