living on a budget

Boligdrømme og salgstanker

Annonce – Indlægget er lavet i samarbejde med Nybolig

Vi købte vores drømmebolig for halvandet år side, som I kan læse om HER. Drømmene var mange da huset pludselig dumpede ned foran fødderne på os til en alt for attraktiv pris. Så pludseligt, at vi faktisk ikke rigtig nåede at se andre huse eller tjekke markedet ordentligt. Huset havde simpelthen alt hvad vi, på det tidspunkt, drømte om. Og jeg har ikke en dag fortrudt købet. En lille bungalow med den mest fantastiske placering midt i den skønne natur i søhøjlandet og med en fredet eng og kirke i baghaven. Vi har stadig mange drømme, selvom jeg knuselsker vores lille hus på landet. Men vi taler nogle gange om at det kunne være rart at bo i en by, hvor man kunne cykle til indkøbsmulighederne. Det kan man da også her, bevares. Men en cykeltur på 16 km, for at hente en liter mælk, er ikke lige det jeg vil se mest frem til efter en lang arbejdsdag;) Vi har begge boet i København og Aarhus og tanken om at bruge cyklen lidt mere i hverdagen trækker en gang i mellem. Vi drømmer også om et nybyggerprojekt, hvor vi selv bestemmer ALT hvad der skal være i huset. Så vi ved begge, at vi ikke skal bo i huset for evigt. Da vi købte var vores tidshorisont 5-7 år. Lige nu kan jeg dog slet ikke forestille mig at bo andre steder.

imageVi har lavet en del på huset siden vi købet det i 2015. Primært er det haven som har stået for skud. Vi har lavet en kæmpe ny træterrasse, som jeg glæder mig til at vise jer resultatet af til sommer, og så har vi fældet et gigantisk grimt træ i indkørslen, anlagt helt ny indkørsel, opsat ny carport og fået ny hoveddør. En masse ting som helt klart har forøget husets værdi. Men med hvor meget? Og hvad med når vi skal sælge, hvad kan vi mon få for huset, kan det vi har lavet bære prisen hjem? Måske du sidder med nogenlunder samme spørgsmål, eller står med en masse boligdrømme, skal sælge eller har fornyet en masse ved din bolig, så er det måske meget rart at kende værdien af boligen. Her har Nybolig lavet en ny smart app ‘BoligVærdi‘, så man ved hjælp af et par klik og nogle billeder af din ejerbolig kan få et estimat på boligens værdi. Det er vildt smart! Særligt hvis man synes det er lidt uoverskueligt at skulle lave små forbedringer i boligen eller have kontakt med flere forskellige ejendomsmæglere ved et salg. Og så er det også lidt sjovt for sådan nogle som mig, som ikke aner hvad boligen er værd. Selvfølgelig er jeg ikke helt blank, jeg har jo vores egen købspris at gå ud fra, men jeg har ingen anelse om, hvor markedet er, her halvandet år senere, eller hvad de forbedringer vi har lavet vil betyde for en salgspris. Tænk nu hvis den er steget helt vildt:) Jeg tænker det ikke. Men der sidder nok nogen der kan blive overraset over værdien af deres hjem og ville man så sælge? Hvis man pludselig fik at vide at værdien måske var 100.000 eller 200.000 højere end man troede?  Jeg ville i hvert fald overveje det!

BoligVærdi app’en er bygget op sådan at man skal sende billeder ind af stue, køkken, et eller flere værelser og badeværelse. Man kan både tage billederne med app’en eller bruge billeder direkte fra sit fotogalleri på telefonen. Når man har valgt eller taget sine billeder, uploader man dem og bekræfter til sidst og så får man svar inden for 24 timer. Jeg glæder mig virkelig til at se værdien af vores bolig. Måske vores hårde arbejde i haven sidste sommer har båret frugt.  Svaret vil komme fra din lokale Nyboligmægler på mail eller i app’en. Og det er altså en lokalmægler med kendskab til området der laver beregningerne. En vigtig detalje, så det er ikke er et hovedkontor et sted på Sjælland, som skal lave beregningen for vores lille perle i Jylland. Hvis man ønsker det, kan man derefter tage dialogen med den lokale Nyboligmægler.

image

imageNemt hurtigt, og uden forpligtelser. Så hvis du sidder i ejerbolig, så skal det da næsten prøves af. Det kan være du sidder på en guldgruppe:) Hvis vi ikke gør, så går det nok også, for huset er guld værd for os. Og mon ikke også den vil være det for bare en enkelt køber, når vi skal sælge?

louise_03

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen