living on a budget

Aktiv kul og hunden, Yoko Ono, som blev forvist til toilettet i adskillige måneder

Indlægget er sponsoreret

Indlægget her, er for boligbørder med hund, som gerne vil have et godt miljø til hunden og omkring kurven og som går op i lækkert dansk design.2013-11-17-20-50-51Overskriften bygger selvfølgelig på en misforståelse på Instagram fra i sommers, da jeg postede et billede af min Yoko Ono plakat, hvor Samson tilfældigvis også lige var kommet med i skudlinjen. Teksten lød: “Efter at have været forvist til toilettet i adskellige måneder, er Yoko nu inde i varmen igen”. Hvilket resulterede I, at flere af mine læsere, ved første øjekast, troede at det var hunden, som havde været lukket inde på badeværelse (haha). Så ondskabsfuldt et menneske er jeg dog heller ikke. Jeg er faktisk så god af mig, at det er blevet til en ny kurv til vores pelsdyr herhjemme og den står ikke på badeværelset;) Som nogle af jer måske ved, har vi to hunde her i huset. To skønne og dejlige hunde, Samson og Smilla. Det er ikke en side I ser så tit her på bloggen, men som jeg ofte har lyst til at inddrage jer lidt mere i, fordi det er en stor del af mig.

Og her er i øvrigt lidt beviser på at ingen af dem har været spærret inde. De lever i bedste velgående. Faktisk vil jeg mene at de begge ser ret veltilpasse ud.2014-02-02-18-56-25 2014-03-03-14-02-27 2014-06-20-22-12-22 img_1368 2014-10-19-14-33-18 2014-09-17-14-47-00Som I kan se, har de en tendes til både at sove meget mærkelige steder og i lidt skøre stillinger. Det kender I andre med hund nok en del til;) Men nu har de altså fået en ny kurv som skal testes af. Det er skønt med to hunde og de får uendelig meget ud af hinanden, men de sviner og lugter også en del, især når de er våde og det gør også kurven til et knap så hyggeligt sted, når der har ligget en halvåd og beskidt hund i den. Derfor har jeg fået lov til, som den første i Danmark, til at teste en hundekurv med aktiv kul fra Zen Company.

Lidt om produktet:

Måske lyder det lidt spøjst med aktiv kul. Jeg studsede i hvert fald over det første gang jeg hørte om det. Aktiv kul bliver lavet af resterne fra bumbusindustrien og bliver fremstillet ved en speciel brændeteknik, som laver bambusrester til aktiv kul. Det er bambusrester, som ellers ville være havnet i naturen som bliver genanvendt her! Serien “Kokoro” hvor hundekurven er en del af, er miljø og allergivenlige produkter, med 100% organisk og kemikaliefrie varer som absoberer giftige partikler, samt fungt- og lugt i omgivelserne og renser luften. Samson godkendte kurven med det samme!

image“Hva, skal vi være fotogene”. Jeg  prøvede med alt!  Ville de være bare en smule samarbejdsvillige til et godt billede!? Næh nej!

image På billedet nedenunder ses det aktive kul, som ligger i poser rundt i kurven og kan tages ud, hvis kurven skal vaskes. Kurven er rigtig lækker og fast og man får et rigtig godt produkt. Som I kan se på det sidste billede, trængte den gamle kurv også til en udskiftning. Så nu har de faktisk fået en rigtig pæn kurv, som kan stå i stuen, uden at ligne en udsplattet banan, som den gamle. Og når man går så meget op i boligindretning, som jeg, er det nu meget lækkert at det hele spiller. Også hundekurven;) Og den gamle har endda være dyre end kurven fra Zen Company!

Hvis du tænker at din hund også skal forkæles med en ny kurv, kan du lige nu få 10% med rabatkoden 5S37YQJC. I Kokoro serien finder du også shoebags, som sørger for at f.eks. dine træningsko ikke lugter.

Hvis du vil se produkterne fra Kokoro Kul er de at finde til Livsstil Messe i ’Scandinavian Center’ i Århus fra 3-5 marts.image image

louise_03

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

5 kommentarer til “Aktiv kul og hunden, Yoko Ono, som blev forvist til toilettet i adskillige måneder”

 1. Vil meget gerne se flere hundeindlæg – synes det er SÅ svært at få hundeting (madskål, kurv osv) integreret pænt i indretningen. Denne kurv er virkelig i den pæne ende, men synes det er så ærgerligt, at der altid skal være poter på alle hundeting – hunden er jo fuldstændig ligeglad og jeg synes bare ikke det er pænt 🙂

  1. Living on a budget

   Hej Tine,

   Du har helt ret. Det er rigtig svært at finde pæne hunde-ting, både pga. af design, farver og print. Printet på kurven er selvfølgelig svært at gøre noget ved på denne kurv. Men den er virkelig lækker og robust og i et smukt dansk design. Og så fås den også i lysegrå. Den er også rigtig flot. Måske du vil synes den hvide pote er knap så tydelig på den:) Rigtig god weekend. Kh Louise

  2. Hej Tine
   Du kan bare vende liggepuden om (nedad) så ses du ikke poter print længere. Det syet ens på begge side

  3. Hej Tine
   Man kan vende liggepuden nedad, så ser man ikke poter print længere. Liggepuden ser ens ud på begge side, pånær med eller uden print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

image1

Louise

Jeg hedder Louise og er 34 år. Jeg bor sammen med Morten, vores søn Malte og to hunde Samson og Smilla i vores lille bungalow hus på landet.

Hos mig er æstetik i højsædet og her på bloggen kan du læse om alt fra DIY, livet på landet, rejser, opskrifter og boligindretning.

Jeg håber I bliver inspireret.

Scroll til toppen