Sådan så vores hus ud da vi købte det

Den anden dag sad jeg med vores iPad og faldt over billeder af vores hus, da det var til salg på nettet. 

Jeg havde inden vi købte huset åbenbart taget screenshots af samtlige billeder, hvilket er meget sjovt nu. 

I virkeligheden har vi jo ikke lavet de store ændringer inde i huset, som I kan se. 

Huset er renoveret i 2011 og vi købte i 2015. Den største forandring er nok, at jeg har malet alle lofterne hvide, det har givet meget mere lys og luft. Vi har også lagt et nyt gulv på kontoret og har fornyligt fået en ny hoveddør i. Det har gjort en kæmpe forskel for huset og giver meget mere lys i gangen.

I foråret sidste år, begyndte vi vores store haveprojekt.

Haven var helt sikkert en af de største grunde til at vi faldt for huset. Men den var gammel. Frugttræerne var gamle, den ene terrasse var rådden og der var krat og buske alle vegne, hvilket også gjorde haven meget lukket og vi ønskede den mere åben. Så stort set alt krat og buskads blev fældet og gravet op og og vi anlagde et helt nyt stykke omkring drivhuset, som vi valgte at beholde.

Vi fik fjernet alt efeu fra huset. Jeg stod i flere dage og højtryksrensede, for at få det møg af muren. Og så ryddede vi hele gårdspladsen, fjernede carporten og fik i efteråret opført en ny og fik lagt granitskærver i stedet. Et projekt jeg glæder mig til at vise jer resultatet af.

Den største udfordring foran huset, var nok at fjerne et 7 meter højt træ der stod i hjørnet af indkørslen. I kan lige ane den ene “arm” fra træet på det øverste billede fra ejendomsmægleren. Det er heldigvis helt væk nu. Det måtte skæres ned af 3 omgange og til sidst blev stubben fræst væk.

I sommers fjernede vi den gamle terrasse og byggede terrasse hele vejen rundt om huset mod haven. Den blev i sensommeren malet sort. Den skal bare lige have en gang mere, så er den færdig. Vi fik også anlagt en helt ny græsplæne, da den gamle var meget ujævn og fyldt med mos og desuden var pløjet helt op af alt gravearbejdet fra foråret. Den gemte på mange overraskelser, den græsplæne.

Huset er fra 1939, så I kan nok forestille jer, at vi ikke er de eneste som havde været i gang med et haveprojekt. 

I år glæder jeg mig rigtig meget til at få malet den nye carport, få de sidste skærver på og få malet terrassen en sidste gang, og så skal vi ellers nyde frugterne af vores hårde havearbejde fra sidste år. Så kom sommer og sol.

Hvis I har lyst til at læse mere om vores husprojekt, kan I læse med HER om vores overvejelser ved at flytte på landet, og om da vi fik nøglerne til huset HER.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

3 kommentarer til “Sådan så vores hus ud da vi købte det”

  1. Super fedt indlæg. jeg synes, det er sjovt at følge med i processen og se hvor man startede og hvordan det hele udviklede sig. og I er da kommet langt allerede. sejt!

    1. Living on a budget

      Hvor dejligt du kunne lide det, Katrine. Og tusind tak, det bliver jeg så glad for at høre:) Ja, vi er kommet ret langt og kan snart se en ende på det. Men mon ikke, vi så bare finder på noget andet, der skal laves;) Kh Louise

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top