Jeg er midt i et udviklingsspring. Vil I med?

Billede af Louise


Jeg er på vej i springet og forhåbentlig lander jeg i den tomme bowle, uden alle de andre fisk. Og pga. af jeres søde, rørende, kærlige og positive ord, som jeg fik med på vejen fra mit første RIGTIGE personlige indlæg, så har jeg taget den egoistiske beslutning, at I skal med på min rejse, og for at vi kan lære hinanden lidt bedre at kende, har jeg skrevet om mig selv!

Hvis du gerne vil vide, hvad det er for en bowle jeg vil over i, kan du læse mere om det i indlægget HER. Måske du vil med derover?

Her kommer det så:

Jeg er hammerstædig. Noget jeg længe troede var tålmodighed!? Jeg er stædig som et æsel, hvilket til tider bærer mig utrolig langt. Jeg giver aldrig op og der er ikke nogen som skal fortælle mig, at noget som jeg vil, ikke kan lade sig gøre! En af mine første DIYs til bloggen var en kobber diamant…. Jeg sad i 4 stive timer for at finde ud af hvordan den skide diamant skulle samles. Det var mere end én gang min kæreste kiggede sukkende på mig og spurgte mig, hvorfor jeg ikke bare gav op. En elefant giver ALDRIG op! Jeg mindes at der var en del frustrerende hulken og rasserianfald den aften. Hvordan har jeg nogensinde kunne forveksle det med tålmodighed?!! (Haha)

Jeg har et kæmpe gåpåmod og har en tendens til at springe ud i hvad som helst. Jeg kan alting og vil alting. Lidt ligesom Pippi.  “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg (SELVFØLGELIG) godt”. Derfor springer jeg  ud i projekter med begge ben, selvom jeg ikke aner hvordan jeg skal starte eller slutte. Det ender ikke altid lige godt, kan I nok forstå. Men til næste projekt er Pippi der igen;)

Jeg er ret ironisk. Hælder nok en del til det sarkstiske. Alt hvad der har en lille smule af onskabfuld undertone – I love it. Det gør mig altså ikke til et onskabsfuldt menneske.

Jeg er storesøster. Der er faktisk hele 15 år mellem mig og min lillebror og 10 år mellem min søster og jeg. Jeg er derfor både smukkere, sødere og klogere. Det har jeg statistiske beviser på! Ironi kan forekomme.

Åhh hvor jeg hader det her, men jeg er utrolig arbejdsom. Og jeg har det helt sikkert hjemmefra. Uanset hvor ondt i hovedet jeg har eller hvor syg jeg er, så skal jeg i haven eller have et projekt ordnet og jeg stopper ikke før jeg er FÆRDIG. Sidste år påbegyndte jeg “projekt bålsted”. Det bålsted havde nær taget liver af mig . Hver gang jeg rejste mig op efter en ny sten svimlede det for øjnene af mig. Det resulterede i 2 dage med migræne. Men jeg blev færdig! ENORM dårlig egenskab i nogle henseender. En kommenede arbejdsgiver vil dog nok elske det.

Nå ja, og så lider jeg af Migræne. Der trak jeg da virkelig det korte strå! Har lidt af hovedpine så længe jeg husker og migræne siden jeg var 19.

Jeg er utrolig glemsom og jeg glemme altid det jeg allerhelst vil huske. Ligegyldigheder og dårlige bemærkninger har det dog med at brænde sig fast. En elefant glemmer aldrig… Eller.. Det gør den så åbenbart. Jeg har flere gange lydoptage mig selv i bilen på vej hjem fra arbejde for ellers har jeg glemt det, når jeg rammer indkørslen.

Sød og omgængelig det er mig… “Nuttet” (WHAT) kaldte min virksomhedskonsulent mig faktisk den anden dag, som i øvrigt er pisse sød og sej, så er helt sikker på, at det var ment som den bedste kompliment. Faktisk er jeg så sød, at jeg er utrolig imponeret over at jeg engang er blevet fyret efter blot 14 dage. Chefen var en klaphat af rang. Men jeg vandt da retsagen, for fyringen var jo selvfølgelig helt ude i hampen… Don’t mess with me!

Ærlig og tillidsvækkende… gode egenskaber, hva? Når jeg så enedelig lyver, så bliver jeg faktisk altid overrasket over, hvor troværdig min løgn lyder og at folk overhovedet tror på det… Og så rammer den dårlige samvittighed. Ej, jeg lyver selvfølgelig ALDRIG;)

Til sidst vil jeg bare sige: Af hjertet TAK, fordi I læser med. Det betyder så utrolig meget. Jeg elsker at læse jeres kommentarer, både herinde, på Instagram og på Facebook.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ
1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top