Mandskabsskabet fik en make-over

Malingen er sponsoreret!

Efter

Skabet efter maling.

Før

Skabet før maling.

For noget tid side købte jeg det her mandskabsskab på en salgsside på Facebook. Det har stået i skuret i noget tid, men i weekenden fik vi bakset ind. Og nu er det også malet. Jeg har malet det med Annie Sloan maling, som 1stfloor.dk har været så søde at sponsorere. Farven hedder Graphite.

Jeg har hørt rigtig godt om Annie Sloan maling, men det er første gang jeg selv prøver at male med det og jeg må sige, jeg er imponeret. Da jeg gik i gang med at male skabet, tænkte jeg, at det nok skulle have en gang mere, men da det var helt tørt, dækkede det faktisk rigtig fint og det fik den lækreste matte farve. Efterfølgende har jeg givet det mørk voks, også fra Annie Sloan. Jeg er egentlig ikke så vild med at bruge voks, og det er jeg stadig ikke. Jeg synes det er lidt bøvlet. Men jeg må indrømme, at det har givet et ret rustikt og råt resultat, som jeg absolut ikke ville have fået med almindelig metal maling.

Her har skabet fået en gang maling og lidt pletmaling og lågen længst til højre har fået voks.

Malingen skal helt sikkert prøves igen. Jeg har faktisk allerede afprøvet på en potte udenfor og den er blevet super flot. Den skal dog ikke have voks, når den står ude.

Skabet efter maling.

FØLG MIG PÅ
LÆS OGSÅ

9 kommentarer til “Mandskabsskabet fik en make-over”

 1. Hejsa

  Har lige fundet mig et mega lækkert metal skab. Jeg tænkte om dit havde rust på sig inden du malede det? eller malede du bare over det?

  Tak for svar. Mvh Nicole

  1. Living on a budget

   Hej Nicole. Der var ikke rigtig noget rust på mit. Men jeg tænker du kan give det noget lack eller forsegler inden du går i gang, hvis det er. Det er måske rart nok, hvis det er inde i skabet. Rigtig god arbejdslyst:) Kh Louise

 2. Er vild med det. Hvor meget maling og voks har du brugt? Og er voksen påført med klud eller pensel?

  1. Living on a budget

   Tak, Christina:) Jeg har ikke brugt særlig meget maling. En halv liter. Det dækker utrolig godt. Voksen har jeg påført med et stykke bomuldsstof og der har jeg virkelig heller ikke brugt særlig meget. Max 1/3 af bøtten.

 3. Fedt!! Har du indrettet skabet på en speciel måde?? Jeg har nemlig et fedt skab i orange men mangler ideer til hvordan det kan bruges smartest. Lige nu er der bøjletøj i… men måske hylder kunne være smart 🙂

  1. Living on a budget

   Tak, Tabhita:) Skabet står faktisk tomt endnu. Men jeg tænker, der skal legetøj i det. Der er en enkelt hylde i hvert skab, og giver dig helt ret, at det kunne være smart med flere hylder. Men jeg tror, jeg køber stabelkasser og så skal det hovedsageligt være opbevaring:)

Der er lukket for kommentarer.

1CB00A1D-CB4A-493A-A09D-E52512D04103

Louise Uldall Otto

Velkommen til mit DIY univers. Her finder du en masse inspiration til gør-det-selv løsninger og boligindretning. Læs med om livet på landet, livet som mor og kvinde i 30’erne. 

Jeg håber, du bliver inspireret.

Kærlig hilsen

Louise

Scroll to Top